Wpis z mikrobloga

@Kiedys_Mialem_Fejm wysokie ceny produktów z cukrem do dobra metoda walki z otyłością w społeczeństwie, które nie myśli co je, więc w Polsce to by się sprawdziło, ale nie tylko w Polsce. Niestety nie każdy jest taki świadomy i rozsądny jak ty.
  • Odpowiedz
@gracey PHU Rynko Warszawa - i się dziwisz, że zapłaciłaś za dużo xD
Na tym detalu jest więcej marży niż w supermarkecie. Do osiedlowych sklepów chodzi się tylko jak mąka się skończy albo cukier, ew. Jak suszy na kacu ( ͡º ͜ʖ͡º)

• Odpowiedz
@coo84: połowę a nie 500. Sami mamy taki saturator i daliśmy 250 z butlą. Napełnienie jej kosztuje jakieś 10 zeta
  • Odpowiedz
połowę a nie 500. Sami mamy taki saturator i daliśmy 250 z butlą. Napełnienie jej kosztuje jakieś 10 zeta

@SiDi: butla ktora jest w zestawie jest malutka i jak naprawdę lubisz wodę gazowaną to starcza na 2 tygodnie, ja ciągnę z normalnej butli co2 która jest jakieś 10x większa (a napełnienie kosztuje 30zł). Jestem już na tym etapie uzależnienia, że żywiec mocny gaz to dla mnie popłuczyny i mrożę wodę
  • Odpowiedz
@coo84: co? XD sodastream ze spokojem starcza na dwa miesiące. Nie wiem o jakiej butelce małej mówisz. Z twojego opisu wychodzi, że lubisz mieć tyle gazu, że tego nie da się pic.
  • Odpowiedz
@SiDi: no o tej 425g co jest w zestawie. Gazując wodę tak żeby piekła (pi razy drzwi 8 naciśnięć) styka na jakieś 30-40 butelek, więc dwa tygodnie. To jak z ostrym żarciem, ciągle chcesz więcej: P
  • Odpowiedz
via Mikroblog+
  • 1
@PanRejent Ludzie to zawsze znajda powod żeby się przypuerdolic xd sklep to jakiś randomowy Lewiatan, akurat był po drodze. Z tego co kojarzę to jeszcze nie ma obowiązku by wiedzieć w którym sklepie ceny są wysokie, a w którym niskie.

Do wszystkich bóldupowców: wzięłam z półki produkty, które mnie interesowały, nie patrzyłam na cenę, tylko poszłam do kasy i zapłaciłam. 16 zł za wodę, napój na bazie wody i 4 zł
  • Odpowiedz