Aktywne Wpisy
WielkiNos +278
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +675
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
16 złotych.
Tyle co stawka godzinowa w wielu miejscach.
K---a. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#polska #bekazpisu #zalesie
TO DOPIERO SKANDAL LUDZIE
@gracey lol za 5pln w biedro masz monte prawie pół kilogramowe a ty kupujesz jakieś 150g za 4zl xD
Na tym detalu jest więcej marży niż w supermarkecie. Do osiedlowych sklepów chodzi się tylko jak mąka się skończy albo cukier, ew. Jak suszy na kacu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
@mietkomietko: wlansie przez takie myślenie inflacja bije kolejne rekordy
@SiDi: butla ktora jest w zestawie jest malutka i jak naprawdę lubisz wodę gazowaną to starcza na 2 tygodnie, ja ciągnę z normalnej butli co2 która jest jakieś 10x większa (a napełnienie kosztuje 30zł). Jestem już na tym etapie uzależnienia, że żywiec mocny gaz to dla mnie popłuczyny i mrożę wodę
Do wszystkich bóldupowców: wzięłam z półki produkty, które mnie interesowały, nie patrzyłam na cenę, tylko poszłam do kasy i zapłaciłam. 16 zł za wodę, napój na bazie wody i 4 zł