Aktywne Wpisy
Stgx +53
AutorBezWeny +1
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ochroniarz na wejsciu (ktory mial nalozona nieprawidlowo maseczke, nos odkryty) powiedzial ze musze miec maseczke zeby wejsc xD
Zalozylem wiec maseczke, wchodze i co widze? Pracownicy Tesco w sklepie nie nosza maseczek xD x2
Otaczaja mnie debile z podwojnymi standardami.
Niezla komedia.
#leicester #uk #takaprawda #bekazpodludzi #fucklogic #koronawirus
@Namarin: Serio ? Masz excela, sam sobie wygeneruj wykres :
https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/weeklyprovisionalfiguresondeathsregisteredinenglandandwales
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@asd23434asd: a to dlatego usunales swoja wczesniejsza odpowiedz :D? Odpowiesz mi na pytanie czy jestes kolejnym domoroslym szpecjalista z danymi z instytutu ze srodka dupy?
@Wujek_Fester: dziwne, miałem i nie stwierdziłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wujek_Fester: to może wspierać zdrowy styl życia..? ( ͡° ͜ʖ ͡
@Wujek_Fester: No ale tu dochodzi jeszcze faktor ile faktycznie bylo prawdziwych zgonow spowodowanych powiklaniami covida a w ilu przypadkach poprostu wpisano covid nawet tego nie weryfikujac. Tego to sie raczej nie dowiemy.
@sorek: Miałeś bo Ci się wydawało czy miałeś konkretny test ? Moja mama miała najgorszą grypę w życiu w lutym, też myślała że to korona, testy pokazały że jednak nie.
Generalnie - covid to wielka ściema i kraje które nie wprowadziły restrykcji radzą sobie równie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Te maseczki miałyby sens z 2 miesiące temu nie teraz xD