Wpis z mikrobloga

Pewnie nazwiecie mnie foliarzem ale trudno. Według mnie wszystko to co się teraz dzieje z Kanye to zaplanowana akcja rodziny Kardashianów, chcą go ubezwłasnowolnić i położyć łapę na jego majątku wartym 1 MILIARD dolarów. Celowo odstawili mu leki itd. Ta rodzina jest do wszystkiego zdolna a sam Kanye wielokrotnie w swoich rantach wspomniał co to za podli ludzie.
#muzyka #rap #kanyewest #yeezymafia #teoriespiskowe
Pobierz ye88 - Pewnie nazwiecie mnie foliarzem ale trudno. Według mnie wszystko to co się ter...
źródło: comment_1595937343zeQfjx52OUMn5cHRvF4uPX.jpg
  • 21
@ye88: Naprawde?

W ch*j bogata i znana na całym świecie rodzina chce jeszcze więcej pieniędzy? Przecież gdyby przeliczyć cały rodzinny majątek Kardashianów to wyszłoby, że mają 2 razy więcej niż Kanye.

No chyba, ze o czymś nie wiem i rodzina Kardashianów jest biedna i są na utrzymaniu Kanye'go.
@Mr_Squno: chodzi o to, że kanye jest tutaj uniżony do pozycji trzymajacego jedzenia, widać po nim, że nie jest z teg ozadowolony i jeszcze kim to nagrywa i wrzuca do neta, co ewidentnie #!$%@? kanye co widac po jego mimice. czytalem, o tzw. humuliation rituals i to wydaje sie jednym z nich
chodzi o to, że kanye jest tutaj uniżony do pozycji trzymajacego jedzenia, widać po nim, że nie jest z teg ozadowolony i jeszcze kim to nagrywa i wrzuca do neta, co ewidentnie #!$%@? kanye co widac po jego mimice. czytalem, o tzw. humuliation rituals i to wydaje sie jednym z nich

@emerozu: Czyli to jest creepy, bo w ch*j bogaty i znany gość trzyma jedzenie?

Jak dla mnie przesadzacie z tymi
@WeezyBaby: tak sobie napisałem bo nie mam co robić, ale po dwóch pierwszych postach mam dość jak można się interesować życiem celebrytów? XD może kiedyś jak miałem 18 lat to czytałem co tam u Katie meluy się dzieje bo się w niej podkochiwałam ale #!$%@? jak można tworzyć teorie spiskowe jak ator na tematy celebrytów xD jacksonowi też nos odpadał?