Pora wstać i powitać nowy dzień! Już 07:02:01, Wtorek, 28 lipca 2020. Imieniny: Aidy, Marceli, Wiktora. Słońce wstało dziś o 04:52. Będzie oświecało nas 16 godzin i 2 minuty, w zenicie znajdzie się o 12:53 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 20:54. Ciemna noc zapadnie o 22:48, ale gwiazd można wypatrywać od 21:40.
Niestety, stopery nie pomagają na wiercenie i udar, więc się poddaję i wstaję w końcu. Btw, zaczął się w naszym budynku kolejny remont, ale on już spokojniej
Dzień dobry, Dziś samochód zaczął namawiać mnie do wizyty u mechanika. Od tygodnia jakaś dziurka w wydechu, a dziś doszły odgłosy pukania przy hamowaniu silnikiem
@TomTailor100: od kiedy w ubiegłym roku na kawalerskim kumpla się porobiłem tym paskudztwem na dwa dni, nie mogę już na to patrzeć. Wolałbym pić wodę i oglądać jak inni chleją niż napić się z nimi ( ͡°ʖ̯͡°)
Pora wstać i powitać nowy dzień! Już 07:02:01, Wtorek, 28 lipca 2020. Imieniny: Aidy, Marceli, Wiktora. Słońce wstało dziś o 04:52. Będzie oświecało nas 16 godzin i 2 minuty, w zenicie znajdzie się o 12:53 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 20:54. Ciemna noc zapadnie o 22:48, ale gwiazd można wypatrywać od 21:40.
@micke: @Wejszlo: @Jurgen_Van_Beethoven: @algus: @rajjj: @unizony_czlonek: @rajjj: @Dddkop: @buczubuczu: @mobutu2: @Dziesion: @Sikorka2017: @wyinwidualizowany: @Pjotsze: @shitty_support: @slabehaslo: @petla_sprzezenia: @nivenerr @
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD
Niestety, stopery nie pomagają na wiercenie i udar, więc się poddaję i wstaję w końcu. Btw, zaczął się w naszym budynku kolejny remont, ale on już spokojniej
@Wieszakinho
@Jurgen_Van_Beethoven
@micke: @Wejszlo: @Jurgen_Van_Beethoven: @algus: @rajjj: @unizony_czlonek: @rajjj: @Dddkop: @buczubuczu: @mobutu2: @Dziesion: @Sikorka2017: @wyinwidualizowany: @Pjotsze: @shitty_support: @slabehaslo: @petla_sprzezenia: @nivenerr @
Dzień dobry (ʘ‿ʘ)
Miłego dnia ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)
Dzień dobry, Dziś samochód zaczął namawiać mnie do wizyty u mechanika. Od tygodnia jakaś dziurka w wydechu, a dziś doszły odgłosy pukania przy hamowaniu silnikiem
Poleci ktoś jakieś dobre alko? Nie mam pomysłu co sobie zakupić, rodzaj dowolny xD
@Sikorka2017 @micke @buczubuczu @rajjj @Dziesion @TomTailor100 @algus @bolorollo @wynalazek_one @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @AllGoesWrong @slabehaslo @Dddkop @Slamowir @mobutu2 @nivenerr @keisezrG @omi-omi