Wpis z mikrobloga

@trll: no niestety nie ma zbyt dużo różowych na wykopie a większość to i tak trapy, jestem pewna, że dużo dziewczyn po prostu boi się pisać w tym wątku czytając wasze jakże męskie komentarze
  • Odpowiedz
@funny_bunny: Przemiany społeczno-kulturowe z lat 1960'-1980'. W teorii "wyzwolenie kobiet", a w praktyce uczynienie z kobiet obiektów seksualnych. Nie da się mieć ciastka ( popierać tych przemian ) i zjeść ciastka ( pozbyć się negatywnych skutków wynikających z tych przemian ). Mam nadzieję, że wyjaśniłem

chcialem poczytac jakas dyskusje a tu tylko dwa rozowe paski w tym jedna atencjuszka wyzywa przeciwnika w dyskusji od inceli i gejow, w sumie czego
  • Odpowiedz
A ja jestem w stanie uwierzyć w to, że zdecydowana większość kobiet doświadcza różnego rodzaju molestowania. Dziewczyna w tym tygodniu jechała tramwajem, a tu jakiś typ się na nią gapił i sobie dogadzał. Wyszła na następnym przystanku. Inny przykład: miesiąc wcześniej wystawiła buty na OLX i jakiś typ zadzwonił. Niby pytał o buty, ale jakoś przy tym dziwnie stękał, z trudem konstruował zdania, w tle słychać było charakterystyczne "fapanie". Rozłączyła się i
  • Odpowiedz
@kimjajestem999: czyli uważasz, że kobiety przed latami 60-tymi miały swoje prawa i nie były traktowane przedmiotowo tylko na równi z mężczyznami, mogły wykonywać te same zawody i nie wmawiano im, że jak zostały napadnięte to same na to zasłużyły?
  • Odpowiedz
@funny_bunny: Ja ci wierzę. Jak byłem nastolatkiem to nie wierzyłem, że takie rzeczy się dzieją. Nawet jak siostra coś mi mówiła, że ktoś ją zaczepiał to nie myślałem, że to takie poważne, że to nic takiego. A potem miałem tak okres w życiu, że zapuściłem włosy i mimo mojej postury brali mnie za kobietę. Oprócz gwizdania to kiedyś ktoś mnie nawet klepnął w tyłek z samochodu jak byłem na rowerze.
  • Odpowiedz
@funny_bunny byłaś wielokrotnie molestowana ale w sumie nic z tym konkretnego nie zrobiłaś i nie powiedzialabyś o tym facetowi bo by cię wyśmiał ale trąbisz o tym na wykopie. Masz nick "wesoły króliczek" i wtóróje ci "pani dławiąca się p-----m". Nie można się bardziej pogrążyć. Bullshit tutaj wciskacie albo wasze nicki są zgodne z waszą naturą.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Munchhausen:

A wykopki i tak będą twierdzić, że ich też ciągle molestuje się w tramwajach

a czego ty dezawuujesz czyjeś doświadczenia? Chcesz przez to powiedzieć, że tylko kobiety mogą być molestowane?
Czy może, że faceci zmyślają?
A może zastanów się, jakby się poczuła kobieta, która coś takiego by od ciebie usłyszała?
  • Odpowiedz
@tomekruslan: ty chyba jesteś jakimś chorym zwyrolem skoro zabawny króliczek kojarzy ci się erotycznie, wiesz, że jest taka bajka dla dzieci? poza tym często wrzucam zdjęcia królików, nie nie króliczków plejboja, zwierząt z grupy zajęcowatwych, a mój nick ma też podłoże w pewnej chińskiej bajce, ale tego to już nie ogarniesz :p

powiedz mi mój drogi, co konkretnego miałam zrobić oprócz rad jakie dostałam:
- zastosować p-----c i rzucić się
  • Odpowiedz
Szkoda, że nie dołączyła linka do statystyk :) W zasadzie to dość smutna wiadomość, ponieważ babeczka świetnie omawiała zawiłości języka Angielskiego, i widać było, że jest bardzo inteligenta. Kolejna osoba omamiona feministyczną ideologią :(
  • Odpowiedz
@NijuGMD

kiedy tylko powie cokolwiek niezwiązanego z językiem angielskim to aż łokcie bolą

to tak jak z Cejrowskim, gdy zacznie gadać o czymś poza podróżami xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@funny_bunny: ja się boje wchodzić z tobą w dyskusję, bo kiedy ciebie w jakiś sposób wyjasnili to zaczęłaś używać ataków personalnych, po co? Przecież to tylko zmniejsza wartość twojego argumentu i pokazuje że już więcej nie masz do powiedzenia.

A wracając do dyskusji nikt nie neguję że takie rzeczy w ogóle się nie dzieją - neguję się stwierdzenie że 9/10 kobiet tego doświadczyło co jest bardzo trudne do uwierzenia. Zresztą
  • Odpowiedz
@trll: czyli mnie mogli wyjaśnić a ja nikogo nie mogę XD wiesz co zmienię pasek na niebieski i inaczej porozmawiamy bo tak się najwidoczniej nie da

przeczytaj wątek jeszcze raz ze zrozumieniem jak potrafisz to masz tak opisane sytuacje nie tylko moje ale i trzech innych dziewczyn, no ale nadal to nie prawda XD
  • Odpowiedz