Aktywne Wpisy
pearl_jamik +120
Niech ktoś wytłumaczy dlaczego ludzie z wyższym wykształceniem, elita narodu, z wysokim ego, programiści stopnia najwyższego zostawiają po sobie w kiblu w biurze obesrany kibel?
#pracbaza #praca #pytanie #pytaniedoeksperta #programista15k
#pracbaza #praca #pytanie #pytaniedoeksperta #programista15k
#psy Mirki, jaką rasę psa doradźcie na pierwszego psa? Planuje wziąć na wiosnę ale już nie wiem. Myślałam o dalmatyńczyku, ale jest mało hodowli. Potem wymyśliłam białego owczarka szwajcarskiego, niby spoko jak na 1 psa, wszyscy mówili, a spotkałam się z panią co takiego ma na spacer, i trochę mnie zniechęciła (w sumie to dobrze, że nie słodziła tylko). Teraz mi chodzi po głowie chyba trochę mniejszy pies, zastanawiam się nad owczarkiem
#legodamwa <-- pod tym tagiem umieszczam wszystkie moje zestawy: https://brickset.com/sets/ownedby-ziomal
19 miesięcy temu (w sumie to była chyba pierwsza seria pokazywanych zestawów) pokazywałem zestaw 70618. I aż do dnia dzisiejszego, nie miał on swojego portu, w którym by mógł cumować. Stwierdziłem, że pora to niedopatrzenie naprawić.
Lego Ninjago 70657
Liczba elementów 3553
Zestaw z roku 2018
Cena katalogowa 1100 zł
#lego #statki #chwalesie
@latarnia_jastarnia: dzięki
@JagaFan: szczegółową dokumentację prowadzę w ACM na brickset.com, ale nie wpadłem jeszcze na pomysł, żeby wrzucić te dane w arkusz i zsumować (w sumie to nie wiem, czy chcę to robić - w obecnym stanie moja głowa jest spokojniejsza) xD