U mnie po niecałym roku i przy dwóch kotach już gorzej z nim, jak kot leży w tej "łyżce" to cały drapak jest lekko przechylony i niedługo będę musiał wymieniać. Ale moje koty się po nim ganiają i dla spokojniejszych, albo dla jednego kota jest spoko. Mimo wszystko polecam
@CytrynowySorbet mam dwa ragdolle, razem ponad 11 kg, które często z drapaka robią tor wyscigowy, jak na razie nie znalazłam żadnego który by to wytrzymal i nie kosztował milionów monet ( ͡°ʖ̯͡°)
@ulkaaa: to ten zdecydowanie nie jest dla Ciebie xD moje dwie kotki to 4.3kg i 2.5kg i po roku jest jak wyżej pisałem. Tylko u mnie drapak jest jeszcze dodatkowo drabiną na wysoki parapet i z niego na górę wskakują i z parapetu skaczą na drapak. Jak patrzałem na drapaki, to tako który raczej byłby spoko i na lata to 1000 zł i więcej :(
Faceci, jak podoba wam sie ta kobieta ? Kobiety, co myslicie o jej stylu ? Te brwi,rzęsy,usta, makijaż, opaleniznę, piersy, ubor itd. Ocencie jej wyglad
U mnie po niecałym roku i przy dwóch kotach już gorzej z nim, jak kot leży w tej "łyżce" to cały drapak jest lekko przechylony i niedługo będę musiał wymieniać. Ale moje koty się po nim ganiają i dla spokojniejszych, albo dla jednego kota jest spoko. Mimo wszystko polecam
Jak patrzałem na drapaki, to tako który raczej byłby spoko i na lata to 1000 zł i więcej :(