Aktywne Wpisy
stanley___ +94
dariusz_94 +3216
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej ławeczce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
Czy ty masz mózg i godność człowieka wypowiadając się?!
No na pewno schabowym zapełni w 800 kcal zapotrzebowanie na mikroelementy :)
Nie ważne ile schudnie w 3 msc, bo można i schudnąć 50 kg jak sobie sie wrzuci DNP lub nic nie będzie jadło. Wazne jest ile będzie ważył za 2, 5, 10 lat. A brak zmiany nawyków na jakkolwiek racjonalne sprawi, że wróci do stanu wyjściowego jak 90 %+ osób się odchudzających (nie instytut danych z dupy, a
@littlepieceofheaven: kg jak już
btw, że też Ci się chciało tracić tyle czasu na błazna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak mam dyskutować z kimś, kto nie potrafi prostych faktów połączyć? Skoro ten gość zmarł na otyłość, to przyczyną tego był fakt, że wrócił do niezdrowych nawyków żywieniowych, a nie to że schudł. Chyba, że naprawdę uważasz że od niejedzenia komuś zniszczyła się ściółka żołądka xD i przez to miał później problemy zdrowotne.
I naprawdę nie widzisz korelacji chudnięcia w kretyński sposób z tym, że wrócił do poprzednich nawyków?
Jak mogę w ogóle z takim wysrywem dyskutować, skoro masz problem do faceta, że w ogóle zrzucił kilogramy :DDD
Jak zrzucił 125, jak PRZYBRAŁ?
#!$%@?ł później, bo odchudzał się jak idiota i koło się zamyka.
Czy nie - czy według ciebie lepiej nauczyć się zdrowego żywienia od razu, ale nie chudnąć?
U mnie każda zdrowa dieta się tym kończy.