Aktywne Wpisy
Fifth_Element +2236
Ale dziś #!$%@? w robo XD. Jeśli ten wpis osiągnie dzisiaj 2187 plusy (no powiedzmy do rana), to dorysuję kolejny poziom trójkąta sierpińskiego. Będę to robił codziennie aż do momentu, kiedy nie zbierze się odpowiednia liczba plusów lub wyrzucą mnie z roboty.
#glupiewykopowezabawy #informatyka #matematyka #trojkatsierpinskiego
#glupiewykopowezabawy #informatyka #matematyka #trojkatsierpinskiego
cpt_foley +164
#!$%@? nie mogę się otrząsnąć po tym filmiku z Poznania. Ogrom bólu i bezradności w krzyku tej dziewczyny jest porażający. Z nieba do piekła przez jedno pociągnięcie spustu, i to przez kogoś z którym była kilka lat temu. Oglądałem setki filmów pełnych krwi, linczów i egzekucji, ale czegoś tak emocjonalnie rozdzierającego nigdy. Aż musiałem sobie uspokajacz zaaplikować. #poznan #mordercy #przemyslenia
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#humorobrazkowy #bekazkatoli
Komentarz usunięty przez autora
1) Tak cię człowieku kocham, że oddałem za Ciebie swoje życie. I swoim życiem na ziemi pokazałem, że Ty też możesz je przeżyć żyjąc tym, czym żyłem ja.
2) Jego zmartwychwstanie jest zapowiedzią naszego.
Mówiąc ogólnie - Jezus to Bóg który nie tylko pokazuje paluchem z nieba -rob to, nie rób tamtego- ale Bóg, który stał się człowiekiem i pokazał jak trzeba żyć i jak kochać. Chrześcijaństwo
@NiemieckiArbiter: Bóg rozwiązuje problemy które sam stworzył? Hmm, podobne hasło już gdzieś słyszałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora