#anonimowemirkowyznania Czy podobam się swojej terapeutce? Od jakiegoś czasu zauważyłem, że reaguje bardzo intensywnie na rzeczy które moim zdaniem nie są aż tak tego warte. Okazuje mi dużo troski i empatii, a gdy mówię jej o swoich małych sukcesach niemalże wpada w euforie, mówi mi małe komplementy. Czasami mam wrażenie jakby miała się rozpłakać, a innym razem spędzamy kilka minut w ciszy patrząc sobie w oczy jak dwójka idiotów. Gdyby nie to że bycie miłą jest częścią jej pracy pomyślałbym że jest coś na rzeczy, ale i tak mam wrażenie że czuje coś więcej do mnie. #psychoterapia #psychologia #logikarozowychpaskow
MagicznyMurzyn: To, że terapeutka okazuje Ci zainteresowanie, empatię i serdeczność, w ogóle nie ma nic wspólnego z tym, że jej się podobasz. Po prostu wg niej tego wymaga Twoja terapia. Pogadaj z nią o tych fantazjach, to może być dobry wątek.
@AnonimoweMirkoWyznania: dzizas, kurła, tak ciężko ogarnąć, że ona się przez kilka lat kształciła, by teraz przez 8h dziennie tak się traktować swoich pacjentów? To jak prawiczek, który się jara, że popatrzyła na niego najładniejsza dziewczyna w klasie, gdy w rzeczywistości popatrzyła tylko w jego kierunku, nawet go nie widząc.
Czy podobam się swojej terapeutce? Od jakiegoś czasu zauważyłem, że reaguje bardzo intensywnie na rzeczy które moim zdaniem nie są aż tak tego warte. Okazuje mi dużo troski i empatii, a gdy mówię jej o swoich małych sukcesach niemalże wpada w euforie, mówi mi małe komplementy. Czasami mam wrażenie jakby miała się rozpłakać, a innym razem spędzamy kilka minut w ciszy patrząc sobie w oczy jak dwójka idiotów. Gdyby nie to że bycie miłą jest częścią jej pracy pomyślałbym że jest coś na rzeczy, ale i tak mam wrażenie że czuje coś więcej do mnie.
#psychoterapia #psychologia #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f1c6fe8b04e5f65ae866d6a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
[====================....................] 49% (115zł/235zł)Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Zaakceptował: LeVentLeCri