@krne @Twinkle No nie zesrajcie się,jak ktoś wystawia swojej zdjęcie w internecie to musi się liczyć z ewentualnymi komentarzami i nie rób z tej baby ofiary..
A fajne laski to do mnie podbijają a nie ja do nich.. Tylko że je teraz zlewam bo nie mam ani warunków na związek ani ochoty.
A fajne laski to do mnie podbijają a nie ja do nich..
Tylko że je teraz zlewam bo nie mam ani warunków na związek ani ochoty. takbyloniezmyslam.png Właśnie dlatego poświęcasz już x czasu na czepianie się do mnie jak rzep. Tak, masz wolność słowa, ale ile można
@Twinkle: Polecam tragusa ale tylko w opcji z kolczykiem z precikiem bioplastu. Mi dość długo się goil i przez ten czas słuchawki nie nosiłam w tej uchu. Przesyłam zdjęcie - wiem, ze każdy kolczyk z innej parafii ( ͡°͜ʖ͡°)
Więcej mm niż 16 nie planuję, kiedyś miałam ogromne i od 25 mm zaczyna się katorga, od 30 mm trzeba kupować biżuterię zza granicy.
Komentarz usunięty przez autora
@Twinkle
No nie zesrajcie się,jak ktoś wystawia swojej zdjęcie w internecie to musi się liczyć z ewentualnymi komentarzami i nie rób z tej baby ofiary..
A fajne laski to do mnie podbijają a nie ja do nich..
Tylko że je teraz zlewam bo nie mam ani warunków na związek ani ochoty.
Tylko że je teraz zlewam bo nie mam ani warunków na związek ani ochoty.
takbyloniezmyslam.png
Właśnie dlatego poświęcasz już x czasu na czepianie się do mnie jak rzep. Tak, masz wolność słowa, ale ile można
Dobra nara gruba babo
Już cię pożegnałem gruba babo
@Twinkle: Może do lekarza? xD Bo dziaba goi się tydzień góra dwa albo jakieś lipne środki typu alantan stosowane.
Błagam, skąd Was tylu tutaj się nabrało.