Wpis z mikrobloga

Macie tak, że nie macie poważania wśród waszych ojców?

Mój ojciec były burmistrz. Już emerytowany. Nowy burmistrz niejako objął tą funkcję po wybitnej kampanii, którą mu zrobilem. W każdym razie w tym roku powołana została rada seniorów miasta.

Mówiłem ojcu by się zgłosił. Oczywiście to rada tylko honorowa, ale miasto zna od podszewki, był burmistrzem 25 lat. Nie zgłosił się.

Ale o to samo poprosił go obecny burmistrz i co. Ojciec się zgłosił :-/ w sumie często bylo tak, że jak ja coś wymyślałem lub zdobywałem jakąś nagrodę to było takie meh...a jak jakiegoś dziecko kogoś wygrywało za przeproszeniem gówno to wielkie pochwały. :-((((

#pytanie #psychologia #ojcostwo #rodzina #logikaniebieskichpaskow
jmuhha - Macie tak, że nie macie poważania wśród waszych ojców?

Mój ojciec były bu...

źródło: comment_1595539850qtXFWbmPie70BkPDKTxQGx.jpg

Pobierz

Waszym zdaniem

• Tez tak mialem 56.3% (9)
  • Nie miałem tak 43.8% (7)

Oddanych głosów: 16

• 8
@jmuhha: Mam identycznie i nauczyłem się już z tym żyć. Jak chcę rodziców do czegoś przekonać to zawsze to robię albo podstępem albo przez znajomych, żeby im to powiedzieliśmy, że niby od siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jmuhha eee ojciec pewnie zmęczony na emerytuże nie chciało by mi się niczego. Może to rada honorowa, ale coś tam na pewno przynajmniej jakieś formalności. A jak burmistsz prosi to już sprawa honoru żeby się zgłosić. A może chciał po prostu żeby go poproszono oficjalnie dla podbudowania ego