Wpis z mikrobloga

Trafiłem na ten wpis.

https://www.wykop.pl/wpis/50937501/23-07-2020-konfederacja-wystapila-chcesz-byc-wolan/

#polityka #konfederacja #wolnosc
#4konserwy

I z obrazka wyszła dość smutna konkluzja.
Cała "wolnosciowosc" konfederacji została zredukowana do "niskich podatków".

Wyraźnie widać że konserwatywne narodowe skrzydło nabiera rozpędu i wiatru w żagle.
A liberałowie mogą co najwyżej "będą niskie podatki" zawołać.
graf_zero - Trafiłem na ten wpis.

https://www.wykop.pl/wpis/50937501/23-07-2020-ko...

źródło: comment_15954840813Pb33yrb7Tb8kvyEJIrBNi.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@graf_zero: w tym kraju ponad połowy ludzi nie interesują niskie podatki tylko socjal. Jaka przecież część społeczeństwa myśli, że nie płaci żadnego podatku. Nie ma co liczyć, że inicjatywa braku podatków porwie u nas, ale nie tylko u nas tłumy ludzi.
  • Odpowiedz
@beerman: Nic dziwnego - to jest RACJONALNE z ich punktu widzenia.

Ale ja nie o tym.

Ja piszę o tym że cała wolnościowość Konfy została zredukowana do "niskich podatków".

A niestety - niskie podatki+tradycyjne wartości to BARDZO daleko od wolności i swobody.
  • Odpowiedz
@graf_zero: Konfa wrzuca ileś wpisów dziennie.Ty się czepiasz, że nie w każdym referują cały swój program xDDD

Skoro piszą o podwyżce podatków przez PiS, to logiczne, że oni proponują obniżkę, bo całe założenia gospodarcze na tej grafice się raczej nie zmieszczą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kormas: Skok na kasę. W tej sprawie to nawet sekretarz handlu z USA przyjechał "z poruczeniem" do naszego rządu.

O tym spotkaniu też nie słyszałeś, bo nikt się w Polsce nim nie chwalił.
  • Odpowiedz
@Kormas: super myślenie, a co jeśli dobrze mi być grubasem, albo co jeśli jestem szczupły i lubię napoje z cukrem? Analogicznie, ja nie pale to fajki mogą być po 100zl, nie mam samochodu to benzyna może być i po 10zl.

Abstrahując, że najbardziej po dupie dostaną napoje które ja najczęściej kupuję a więc bez cukru, bo zawsze używa się mieszanki słodzików w produktach.
  • Odpowiedz
@Kormas: Jesteś dzb...m
Karanie wszystkich za głupotę ułamka. Coś Ci to mówi? Uszczęśliwianie na siłę innych?
Nie masz w dupie to, że ktoś jest grubasem, bo chcesz siłą go zmusić do ograniczenia przyjmowania płynnych kalorii. Wiesz lepiej co dla niego dobre.
Jesteś zwykłym zasranym faszystą, komunistą i nadajesz się na szafot.

Druga sprawa, jesteś skrajnie niedouczony w temacie, nie masz pojęcia, żadnych danych, tylko posługujesz się krzykliwymi hasłami pseudodietetyczek z
  • Odpowiedz