Wpis z mikrobloga

Jak zapłacić na #teleelevidenie #iptv ? Link do płatności z Revolut nie przyjmują, kartą czy to Visa czy MC odrzuca mi płatność za każdym razem. Napisałem do nich i dostałem odpowiedź: " USA, Australia, Japan, Russian, Germany, Lithuania, United Kingdom, Portugal is forbidden at bank acquirer."
W jaki inny sposób bezpiecznie można tam zapłacić???
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

mam ten sam problem, revolut nie działa, próbowałem payeer ale tam trzeba wysyłać skan dowodu lub paszportu, macie inne pomysły jak zrobić wpłatę?
  • Odpowiedz
@ashmedai: dla mnie dopłacanie do tele albo plusx ma opłacalność tylko jak ktoś korzysta z archiwum bo w przeciwnym razie lepiej i taniej u konkurencji, support działa niemal 24h, aktywować sobie można usługę na dobę, miesiąc czy dłużej jak komu pasi a i możliwości płatności dużo więcej chociaż najtaniej kartą przez Piastrix
  • Odpowiedz
  • 0
Jak większość powyżej mam problem z doładowaniem konta. Próbowałem kart z UK i PL. Każda próba jest odrzucana. Napisalem do Saszy ale rozmowa z nim jest trudna. Nie za bardzo chce mu sie pomagać. Twierdzi, że płatność z PL karty powinna działać. Twierdzi tez, ze karta MC z revolut powinna działać. Ma ktoś jakies dalsze pomysły, doświadczenia?
  • Odpowiedz