Aktywne Wpisy

Zuzka_z_Bornholmu +106
I'm back! Więc będzie krótkie expose.
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,

klocus +122
Znalazłem zrzut ekranu z mojego komputera. Rok 2007/2008. Oczywiście wszystko legalne było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
źródło: zielony pasek
Pobierz

Robiłem sobie zakupy w sklepie. Wszyscy oczywiście grzecznie przestrzegali zasady 1.5-2 metrów od siebie, więc nikt raczej blisko mnie nie stał. W pewnym momencie podeszła do mnie dość atrakcyjna kobieta ok. 35 lat i pyta się mnie co mam na sobie? W sensie jakie perfumy, bo niesamowicie fajnie pachną. Przyznam, że trochę zdębiałem, bo nie byłem na to przygotowany, zwłaszcza, że miałem na sobie akurat Rasasi Hawasa, o czytałem kilka dni temu, że ucięli mu parametry, więc nie spodziewałem się takiej mocy.
Miałem wersję z fioletowym sokiem, teraz dostałem tę z szarym sokiem i szczerze mówiąc nie różnią się one za bardzo od siebie. Na początku wydawało mi się, że trochę go osłabili, bo po 3 godzinach trochę ciężko było mi go wyczuć, ale wychodzi na to, że to mój nos się przyzwyczaił, bo po 8 godzinach byłem w stanie znów go wyczuć, co potwierdziła moja koleżanka z biura i dziewczyna po powrocie do domu.
Polecam ten zapach, mimo reformulacji nadal jest sztosem.
#perfumy #feelsgoodman
źródło: comment_15954223677Y4yabQ83rdwIq1e6Fi605.jpg
PobierzNiestety żaden nie miał starego batcha, wiec uznałem, że zaryzykuję i dostałem flakon z września 2019.
Muszę sobie sprawić Hawasa
no nie wiem - jeden rabin powie tak, drugi rabin powie nie...
a piszesz o szarym soku... ja chyba czegoś tu nie rozumiem w takim razie...
@CzipIDejl: przeczytałem właśnie Twój wpis - Twój Hawas też ma taki kolor, czy jest całkowicie szary?
źródło: comment_1595432428MUT1zPN4wgPcP8nupVrWDD.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora