Wpis z mikrobloga

Dziś kolejny dzień robolstwa w fabryce wśród januszexów i innych przegrywów, bez perspektyw, bez szans na awans i lepsze zarobki, byle tylko odbębnić 8 godzin, wrócić do domu, poćwiczyć, poczytać i przelać swoje znudzenie życiem na nutki. Do tego wziąłem na śniadanie ryż z tamagoyaki i sunomono, co będę konsumował pałeczkami jak na p------------o j-------a przystało, a co mirasy znów skomentują niewybrednymi tekstami o byciu dziwakiem i jedzeniu jak normalny człowiek

Ahh gdybym tylko miał w sobie tyle ikry żeby odpowiedzieć "zamknij mordę patusie i żryj te swoje kanapki z salcesonem". I tak bym tego nie zrobił, bo nie ma pracy dla ludzi bez wykształcenia.
Jakże trudno jest być ambitnym, inteligentnym przegrywem.
#przegryw #praca
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TypowyZakolak:

Teraz rozumiesz, czemu Twój wywód jest pozbawiony logiki i sensu?

Tylko Ty tak uważasz, że to co mówię nie ma sensu. Zachowujesz się jak ignorant, ok może ten Rodger był socjopatą nie kłócę się, ale również wierzył w te kocopoly, które wypisują wykopki pod tagiem #przegryw uwierz mi, że osoba chora psychicznie czy z problemami psychicznymi, która była gnębiona w szkole (bo Ci ludzie a przynajmniej CI
  • Odpowiedz
@smacznyy: Po prostu popełniasz błędy logiczne, masz tendencję do stygmatyzowania i uogólniania, wyciągania błednych wniosków i szukania korelacji tam, gdzie jej nie ma. Generalnie jest to przejaw niskiej inteligencji, ale nie znam Cię, więc nie chcę Cię obrażać, może masz zły dzień. Wklejanie śmiesznych obrazków z żabą nie prowadzi do zabijania ludzi. Twierdzenie, że jedno kończy się drugim to klasyczne argumentum ad absurdum.

Wstrzymałbym się też z twierdzeniami typu "uwierz
  • Odpowiedz
@TypowyZakolak:

Ok, przyznaje, masz rację wyciągam błędne wnioski i szukam korelacji tam, gdzie jej nie ma. Wrzucam od razu wszystkich do tego samego worka, bo jeden psychol z---------ł kilka osób, więc stwierdziłem, że wszyscy postąpią tak jak on, wygłupiłem się i przyznaje się do tego.

Wklejanie śmiesznych obrazków z żabą nie prowadzi do zabijania
  • Odpowiedz