Aktywne Wpisy
wykop +31
Dzień dobry, Wykopie (ツ)
W dzisiejszej aktualizacji #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was:
1. W powiadomieniach poprawiliśmy linkowanie do komentarzy i wpisów, w których jesteście wołani. Problem pojawiał się przy odpowiedziach do komentarzy, które zamieszczone były się na 2,3,4… stronie. Obecnie problem ten został rozwiązany. Teraz działa to dokładnie tak samo, jak miało to miejsce wcześniej:
- kliknięcie w dowolny obszar powiadomienia przenosi do wołania;
- kliknięcie w link w powiadomieniu przeniesie Was do
W dzisiejszej aktualizacji #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was:
1. W powiadomieniach poprawiliśmy linkowanie do komentarzy i wpisów, w których jesteście wołani. Problem pojawiał się przy odpowiedziach do komentarzy, które zamieszczone były się na 2,3,4… stronie. Obecnie problem ten został rozwiązany. Teraz działa to dokładnie tak samo, jak miało to miejsce wcześniej:
- kliknięcie w dowolny obszar powiadomienia przenosi do wołania;
- kliknięcie w link w powiadomieniu przeniesie Was do
parsiuk +49
Merytorycznie między nim a red. "to co ja wiem" Cugowskim jest taka przepaść
jakby ktoś kazał mi porównać przejazd Multiplą i Mercedesem AMG.
Oba jeżdżą ale zły dotyk po przejeździe Multiplą zostaje na lata.
Niesamowita ilość faktów technicznych, ciekawostek i nowalijek. Nie interesuje go robienie dram, polaryzowanie widowni, przedstawianie "subiektywnych faktów" jako jedyną, prawdę objawioną. Wyzywanie swoich wiecznych wyimaginowanych adwersarzy od idiotów. Nie ma "kolegów po piurze" oraz "jestem w tym sporcie 20lat i żaden śmieć nie będzie śmiał mi mówił że nie mam racji."
Ktoś w materiale Sokoła zaproponował mu by ten założył Patronite lecz ten grzecznie odmówił.
Że radość sprawia mu sam fakt że może dzielić się wiedzą ze swoimi widzami.
Nie dziwię się że odmawia konsekwentnie współtworzenia treści z bipolarnym Cugowskim.
#!$%@?łem w przycisk Subskrybuj tak mocno że aż mi się myszka zepsuła.
Dziękuję Pan Sokół że jest Pan na Youtube.
#f1 #kubica #oswiadczenie
Przede wszystkim Sokół tworzy jakąś treść. Dzisiejszy odcinek - ten o przepisach - zajebisty, tego nie ma u rodzimej konkurencji.
Pozostali #!$%@?ą oczywistości lub streszczają newsy z reddita i twittera, każdy z nas mógłby nagrać to samo. To jest ta różnica.
Nawet Orlen na niej był za to że nie chcieli w 2017 dołożyć się i przebić oferty Sirotkina.
@mackiy: @milosz1204: zwykły żart ale wykopki skrajnie poważne i merytoryczne xd
@mackiy napisał dokładnie to co chciałem zaproponować. To są ludzie od dziesięcioleci w F1, mega wiedza i doświadczenie.
Transmisje podobnie - w PL komentuje Kapica, w SKY / F1tv wieloletni kierowcy F1 jak Brundle czy di Resta, w charakterze gości występują mistrzowie F1. Choose wisely.
@snieznykoczkodan
Widze ze nie tylko ja jaram się dzisiejszym odcinkiem ( ͡º ͜ʖ͡º) żałuję że dopiero teraz przeniosłem się z Cugowskiego na Sokoła, ale w sumie co kilometrów na rozchodzenie żenady zrobiłem to moje xD
@KOXsu: nie trzeba wszystkich lubić, mnie też Buxton denerwuje, ale di Resta czy Palmer z racji tego, że jeszcze kilka lat temu jeździli tymi bolidami trochę jednak wiedzą o ściganiu w tym sporcie. Ich wiedza jest nie do przecenienia.
Do tego masz Brundle'a, który ma za 150