Wpis z mikrobloga

Obejrzałem po raz pierwszy materiał Mikołaja Sokoła na youtube.
Merytorycznie między nim a red. "to co ja wiem" Cugowskim jest taka przepaść
jakby ktoś kazał mi porównać przejazd Multiplą i Mercedesem AMG.
Oba jeżdżą ale zły dotyk po przejeździe Multiplą zostaje na lata.

Niesamowita ilość faktów technicznych, ciekawostek i nowalijek. Nie interesuje go robienie dram, polaryzowanie widowni, przedstawianie "subiektywnych faktów" jako jedyną, prawdę objawioną. Wyzywanie swoich wiecznych wyimaginowanych adwersarzy od idiotów. Nie ma "kolegów po piurze" oraz "jestem w tym sporcie 20lat i żaden śmieć nie będzie śmiał mi mówił że nie mam racji."

Ktoś w materiale Sokoła zaproponował mu by ten założył Patronite lecz ten grzecznie odmówił.
Że radość sprawia mu sam fakt że może dzielić się wiedzą ze swoimi widzami.
Nie dziwię się że odmawia konsekwentnie współtworzenia treści z bipolarnym Cugowskim.

#!$%@?łem w przycisk Subskrybuj tak mocno że aż mi się myszka zepsuła.

Dziękuję Pan Sokół że jest Pan na Youtube.

#f1 #kubica #oswiadczenie
źródło: comment_1595357016oZs06NfGtIrs3LQwuX0PsA.jpg
  • 23
@Shewie: Mikołaj Sokół to jedyny prawdziwy dziennikarz F1 w Polsce. Chodząca encyklopedia, a przy tym skromny i sympatyczny. Pamiętam jak była na wykopie ta grupka pod przewodnictwem białego kryształka czy jaki on miał tam nick. I mieli swoją czarną i białą listę xD Wrzucili na czarną Sokoła z ostrzeżeniem, żeby uważał xD tylko dlatego że powiedział prawdę o szansach powrotu Kubicy do F1 w 2018 roku
Język me speaking no problem ( ͡° ͜ʖ ͡°) A od kogo? Polecasz jakieś konkretne źródła/ludzi? Odrobinę kwestii technicznych oglądam u Chain Beara na yt, z kolei u niego praktycznie nie ma kwestii około-regulaminowych itp.
Pamięta ktoś w ogóle F1 oglądane na DSFie? Pamięta ktoś na kanałach C+ i te kilka kamer? Wtedy to byli komentatorzy, nie to co teraz i pozerzy z Eleven. Sokół by pasował do tych dawnych czasów, gdy F1 oglądało niewielu ludzi, prawdziwych pasjonatów. Eh (,)
@snieznykoczkodan: button palmer buxton same dzbany. nawet nie musze oglądać gasiora z kapica na eleven bo mam polskiego sokola na yt. Mi wystarczy

@KOXsu: nie trzeba wszystkich lubić, mnie też Buxton denerwuje, ale di Resta czy Palmer z racji tego, że jeszcze kilka lat temu jeździli tymi bolidami trochę jednak wiedzą o ściganiu w tym sporcie. Ich wiedza jest nie do przecenienia.
Do tego masz Brundle'a, który ma za 150