Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +21
#p-------y
Wytłumaczcie mi. Paczka fajek kosztuje 20zl. Jak ktoś spala codziennie paczkę to miesięcznie wydaje na to 600zl. I często są to osoby zarabiające minimalną. Jak oni potrafią materialnie egzystować jeśli koszty jedzenia znacznie wzrosły w ostatnich latach? Te 600zl to często 1/5 ich pensji ¯\(ツ)/¯
Wytłumaczcie mi. Paczka fajek kosztuje 20zl. Jak ktoś spala codziennie paczkę to miesięcznie wydaje na to 600zl. I często są to osoby zarabiające minimalną. Jak oni potrafią materialnie egzystować jeśli koszty jedzenia znacznie wzrosły w ostatnich latach? Te 600zl to często 1/5 ich pensji ¯\(ツ)/¯

eskejp_ +89
źródło: ZeroNieNakrecaj
Pobierz

cóż to za polisa? mojego klubu?
źródło: comment_1595344965ytMRNIFd5hgUsVWnyxjfxG.jpg
Pobierz@Emill:
W przypadku pierwszej licencji najpierw składasz wniosek online, WZSS zatwierdza, drukujesz papier, zanosisz do klubu, Pan Prezes Prezesisko łaskawie go przyjmuje, podbija wszystkie pieczątki i wysyła tenże papierek do PZSS.
Swoje foto wgrałeś na portal PZSSu? Bo to wymóg przed wygenerowaniem wniosku o pierwszą licencję.
https://www.pzss.org.pl/patenty-licencje/licencja-zawodnicza
Może klub nie ma polisy opłaconej?
PZSS się d--------a dość mocno do klubów o stosowne papiery.
Pamiętaj żeby na stronie PZSS wpisać Twoje aktualne miejsce zamieszkania, i wszędzie gdzie podajesz to podajesz aktualne miejsce zamieszkania. Jedynie