Aktywne Wpisy
polzwed +176
Dzisiaj widzę grubo polecieli w krakowskim oddziale Aptiv.
Mela na ryj pracownika niezależnie czy pracowałeś miesiąc czy 20 lat.
tl:dr - #!$%@? 250 osób na callu, którego zapowiedzieli 10 minut wcześniej. Potem jakiś wysoko postawiony gadał coś o wzajemnym szacunku
wiecej info:
https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,29115
#programista15k #pracait #aptiv
Mela na ryj pracownika niezależnie czy pracowałeś miesiąc czy 20 lat.
tl:dr - #!$%@? 250 osób na callu, którego zapowiedzieli 10 minut wcześniej. Potem jakiś wysoko postawiony gadał coś o wzajemnym szacunku
wiecej info:
https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,29115
#programista15k #pracait #aptiv
gracilis +235
Oglądam Czarnka u Stanowskiego i uważam, że jest on wyjątkowo niebezpicznym człowiekiem. Beton totalny, arogant i narcyz. Wszystkie argumentu padają, bo on zmienia temat, nie odpowiada na pytania i ma totalnie w dupie rozmówcę. W kontaktach że współpracownikami jest pewnie podobny. Obawiam się, że będzie próbował swoich sił w wyborach prezydenckich.
#pis #po #czarnek #koalicja #wybory
#kanalzero #stanowski
#pis #po #czarnek #koalicja #wybory
#kanalzero #stanowski
Halo pomocy włosy rozjaśnianie farbowane z milion razy oxy 9% ostatnio miesiac temu i sie łamią
Co im zrobić żeby było troche je ożywić?
Spróbuj:
Włosy wysokoporowate
Do włosów wysokoporowatych najlepiej sprawdzą się oleje wielonienasycone.
Olej z nasion chia
Olej kukurydziany
Olej z krokosza barwierskiego
Olej z ogórecznika
Olej z pachnotki
Olej sojowy
Olej z nasion bawełny (uwaga, bo ma również sporo nasyconych kwasów tłuszczowych)
Olej lniany
Olej z nasion maku
Olej z pestek dyni
Olej z orzechów włoskich
Olej z kiełków pszenicy
Olej
@Villemo18: jasne. Ja tez używałam kokosowego wiele lat temu, gdy nie było takiego ogromu wiedzy w internecie i kokosowy pomógł, ale być może moje włosy potrzebowały tyle emolientów, że było im obojętne, jaki olej, byle by był :D Niemniej, wspominam, bo czasem inne oleją pomoga szybciej
Nie wypobrażam sobie ścięcia ich jakos mocno bo wprawiłoby mnie to w zły stan psychiczny a i tak ten w ktorym jestem nie jest najlepszy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj sprobuje kokosowego, jak bede w sklepie rozejrze sie za czyms lepszym z twojej listy, dziękuje