Aktywne Wpisy

Aiusteia +13
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
Jeden z nielicznych tagów, które ostatnio musiałem wrzucić na czarno.
Jeden z nielicznych tagów, które ostatnio musiałem wrzucić na czarno.

GetRekt +2
Mirki, mam taki syfon pod zlewem w kuchni. Ostatnio różowa myła ta szafkę i dziś zauważyłem, że z zaznaczonego miejsca cieknie woda. Czy tam powinna być jakaś zatyczka? Jeśli tak, pod jaką nazwą jej szukać w sklepach?
#hydraulika #pytaniedoeksperta
#hydraulika #pytaniedoeksperta
źródło: image_picker_0AE297FE-71A8-4FCC-A13A-2E149A383AF2-95831-0000285F5BDDA8DF
Pobierz

Może ktoś podzieli się ustawieniami kierownicy, albo podrzuci jakiś poradnik czy coś? (╥﹏╥)
W jedynce na Australii tracę pół sekundy w stosunku do pada choćbym cofał i wchodził w ten zakręt 50 razy...
Przepraszam #f1 ale zasięg (✌ ゚ ∀ ゚) #f12019 #f12018
poszukaj dobrych ustawien na youtube, lub sam ustaw pod siebie
@jmuhha szukałem, ustawiłem i wydaje mi się że są dla mnie odpowiednie dlatego tym bardziej nie wiem o co chodzi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@WujcioWojciu: zdecydowanie jezdzic
masz wlaczony FFB?
@WujcioWojciu: jak ja bym miał coś doradzić to oddałbym (14 dni na zwrot) i rzuciłbym te 300 stówki i dokupił z FFB (jak ci sie nie spodoba tez mozesz oddac)
ale z FFB to jest bajka jak się jeździ.
Przede wszystkim to kierownica bez FFB jest zupełnie pozbawiona sensu, tak jak już pisało kilka osób przede mną.
@sodomek kupiłem ją faktycznie głównie z myślą o F1, inne gry pewnie się kiedyś pojawia, ale generalnie rzecz biorąc ja się nie mam zamiaru ścigać online czy kręcić rekordów tylko przyjemnie spędzić czas (używam wszystkich pomocy z wyjątkiem hamowania).
Wziąłem t80 właśnie ze względu na cenę, więcej po prostu nie chce wydawać żeby od czasu do czasu pojeździć, znam zasadę dorzuć 500 i kup coś porządnego, ale nie ma
Jak używasz kierownicy z ffb to po prostu czujesz kiedy przesadzasz w zakręcie bo ffb kontruje kierownicą bo koła pojazdu dążą, tak jak w prawdziwym pojeździe, do zmiany kierunku przez
https://www.olx.pl/oferta/kierownica-logitech-driving-force-gt-CID99-IDFwjVE.html#ee1120d446
Przykładowy delkwent za 199 ziutków.