Aktywne Wpisy

dran2 +115
Po 5 tygodniach dojrzewania domowe guanciale jest gotowe, czas na carbonarę ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #kuchniawloska
#gotujzwykopem #kuchniawloska
źródło: temp_file8525532072933045340
PobierzCzy dodajecie czosnek do carbonary?
- No pewnie! 55.6% (395)
- Nigdy! 44.4% (316)

Tak czytam niektóre komentarze odnoście tego zaginięcia 11 latki, w których pojawia się "rodzina prosi o nie zadawanie pytań".
Według mnie jeśli już stawia się cały kraj na nogi i puszcza ogólnopolskie alerty poszukiwawcze to z automatu, po finale akcji obowiązkiem jest podanie czy było to zaginięcie, uprowadzenie, porwanie, ucieczka itd. A po dokładniejszym śledztwie możnaby nawet podać motyw.
A nie jak w wielu sprawach, gdzie uciekają młode siksy lat 16, aby się
Według mnie jeśli już stawia się cały kraj na nogi i puszcza ogólnopolskie alerty poszukiwawcze to z automatu, po finale akcji obowiązkiem jest podanie czy było to zaginięcie, uprowadzenie, porwanie, ucieczka itd. A po dokładniejszym śledztwie możnaby nawet podać motyw.
A nie jak w wielu sprawach, gdzie uciekają młode siksy lat 16, aby się

#studbaza #studia #kiciochpyta #pytanie
1 każda uczelnia ma swoje terminy rekrutacji
2 zazwyczaj rekrutacje zaczynaja się przed wynikami
3 rekrutacje zamykają się niedługo po wynikach matur, bo jeszcze musi być czas na kolejne tury rekrutacji (z tego co słyszałam, to nawet mogą być 4, zazwyczaj są 2)
zapisujesz się, możesz nawet przed opłacić zapis, dopiero później wklepujesz wyniki matur i za kilka dni są wyniki, czy dostałeś się czy nie
no i jak dostaniesz wyniki a nie zapłaciłeś i wiesz, ze c-----o napisałeś to po prostu to zostawiasz, jak zapłaciłeś to czekasz z nadzieja, ze Cię przyjmą