Aktywne Wpisy
PakaBaka +135
Firma, w której „pracuje” mój znajomy straciła wielki kontrakt – stało się tak, ponieważ ten kolega nie zrobił wszystkich papierów i całej dokumentacji na czas.
Stwierdził, że za 4600 netto nie będzie „#!$%@?ł za dwóch w stresie” – zrobił co mógł w tempie adekwatnym do zarobków, w piątek jak kierownik kazał mu przyjść na 6 i siedzieć „aż nie skończy” – a potem dokończyć w sobotę i niedzielę, bo i tak by
Stwierdził, że za 4600 netto nie będzie „#!$%@?ł za dwóch w stresie” – zrobił co mógł w tempie adekwatnym do zarobków, w piątek jak kierownik kazał mu przyjść na 6 i siedzieć „aż nie skończy” – a potem dokończyć w sobotę i niedzielę, bo i tak by
Czy można pozwać zarzadce drogi za to że jadąc dozwolone 50 km/h otarłem się o śmierć i uratowały mnie tylko moje umiejętności kierowcy rajdowego?
#prawojazdy #stopcham #motoryzacja #samochody #pytanie #prawo
#prawojazdy #stopcham #motoryzacja #samochody #pytanie #prawo
jak wyżej
- Tak 22.7% (219)
- Nie 77.3% (745)
#bieszczady
@kfffasny: najlepiej te niewidokowe, tzn. nie połoniny (bo i tak nie będzie nic widać).
W trakcie deszczu / mgły najlepsze szlaki to te z drzewami, buki we mgle wyglądają mega klimatycznie (ʘ‿ʘ)
Np. szlak na Jasło/Okrąglik, graniczny od Kremenarosa do Rabiej Skały.
No albo dolinki - spacerek na Sine Wiry, do Łopienki. I taki nieco dłuższy - do źródeł