Aktywne Wpisy

WielkiNos +455
Problem z psiarzami jest taki, że sami śpiąc z psami i jedząc z nimi tą samą łyżką na co dzień przywykają do syfu. Brud i smród przestaje ich ruszać.
Psiarz nie widzi więc nic dziwnego w tym, że pies obsika drzwi do sklepu i potem ktoś musi to myć albo podejdzie na parkingu do samochodu czy roweru i naszczy na koła, za których umycie ktoś zapłacił lub sam mył. Dla psiarzy smród
Psiarz nie widzi więc nic dziwnego w tym, że pies obsika drzwi do sklepu i potem ktoś musi to myć albo podejdzie na parkingu do samochodu czy roweru i naszczy na koła, za których umycie ktoś zapłacił lub sam mył. Dla psiarzy smród
źródło: temp_file2236887811905271414
PobierzZawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

1. Jakie pedały polecacie do gravela ?
2. Jakie torby do 1L ?
3. Jakie uchwyty do telefonu ?
W sumie to jak narazie wszystko :)
#rowery #rower #gravel
@chrabia_bober: Shimano m520/540
Torba nie wiem telefon nie wiem( ͡° ͜ʖ ͡°)
uchwyty to sprawa kontrowersyjna, na pewno nie kupuj takich w torbie na ramę, bo czytelność tego znikoma, termicznie telefon zagrzejesz, a w słońcu nie zobaczysz NIC nawet na max jasności
i może to kontrowersyjne co powiem ale co potrzebujesz z tego telefonu? bo jak rejestrator trasy (GPS) i nawigację po śladzie, to polecę
https://bike.shimano.com/pl-PL/product/component/shimano/PD-EH500.html czasem zdarza mi się jeździć w zwykłych butach a nie SPD.
@trace_error: strasznie drogie te pedały