Aktywne Wpisy
wykop +31
Dzień dobry, Wykop (ツ)
W ostatnim tygodniu do sklepu trafiły dwie aktualizacje wykopowych aplikacji. A w nich:
1. Android, wersja 5.0.24
- wdrożyliśmy poprawki dotyczące pokazywania klawiatury razem z edytorem;
- dodaliśmy aplikację Wykop przy udostępnianiu zdjęć z galerii do Mikrobloga;
- przy przypominaniu hasła stworzyliśmy nowy widok oraz wdrożyliśmy kilka poprawek, które powinny Wam ułatwić korzystanie z tego formularza.
Aplikację androidową możecie pobrać na stronie:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.wykop.droid&hl=pl&pli=1
2. iOS, wersja 5.0.11
-
W ostatnim tygodniu do sklepu trafiły dwie aktualizacje wykopowych aplikacji. A w nich:
1. Android, wersja 5.0.24
- wdrożyliśmy poprawki dotyczące pokazywania klawiatury razem z edytorem;
- dodaliśmy aplikację Wykop przy udostępnianiu zdjęć z galerii do Mikrobloga;
- przy przypominaniu hasła stworzyliśmy nowy widok oraz wdrożyliśmy kilka poprawek, które powinny Wam ułatwić korzystanie z tego formularza.
Aplikację androidową możecie pobrać na stronie:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.wykop.droid&hl=pl&pli=1
2. iOS, wersja 5.0.11
-
jmuhha +43
Ale nie, grupka to 3 loszki, na oko 13-14 lat i jeden chłopaczek w podobnym wieku. Nagle dobiega do mnie rozmowa. Chłopak próbuje dyskutować z jedną z loszek, słychać że ma argumenty, ogarnięty itp., a tu druga mu się wcina:
-Z kobietą się nie dyskutuje, kobieta ma zawsze rację, mama cię nie wychowała ?
Na co słyszę jak zmienionym, zrezygnowanym głosem tamten odpowiada:
-Dobrze, przepraszam...
Zobaczyłem wczesne działanie bluepilla, jak z zwykłego dzieciaka rośnie simp. I zobaczyłem przyszłość chłopaka, jak już jako starszy Janusz wraca z pracy, a tam spasiona Grażyna na wejściu zaczyna go #!$%@?ć za jakieś pierdoły. Jak ma już dość, ale nic z tym nie zrobi. No i tę zmęczoną mordę człowieka, który od wieków nie zaznał chwili spokoju czy odprężenia, bo "kobieta ma zawsze rację".
Anony... Myślałem, że jestem zimnym #!$%@?, że już nie potrafię współczuć. Ale w momencie doświadczenia tej wizji po moim policzku spłynęła samotna łza.
#przegryw #pasta #blackpill #logikaniebieskichpaskow #redpill #bluepill #logikarozowychpaskow ##!$%@? #rozowepaski
Z tyloma laskami gadałem i nigdy mi żadna tak nie powiedziała.
"-Ile psychologów potrzeba żeby zmienić żarówkę ?
-Jednego, ale żarówka musi chcieć się zmienić."
Komentarz usunięty przez moderatora