Wpis z mikrobloga

via Android
  • 1
@menel_san jeszcze będzie uzupełniana, bardziej się boję, że trzeba będzie kolejną dorobić.

@dictionaryman cały regał trzeba było zbijać młotem, więc to nawet prawa nie ma się #!$%@?.

@StarySkuter przepraszam, na komórce rzadko patrzę na interpunkcję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dr_Riv a ja nic nie mówię, że źle coś napisałeś xD po prostu słownik poprawnej polszczyzny jest fajny, można dużo się nauczyć jak się poczyta
Sorry, rzeczywiście to zabrzmiało jakbym ci błędy wytykała, ale nie było to moja intencja xD
  • Odpowiedz
@dictionaryman: obiektyw telefonu zniekształca, zobacz u siebie, wszystkie linie proste po bokach kadru już nie są proste tylko krzywe, z tego powodu że masz okrągły obiektyw.
  • Odpowiedz
@Dr_Riv ale to co, teraz nie możesz sobie kupić książki w księgarni stacjonarnej lub internetowej/wypożyczyć, bo pandemia? XD also powiem Ci, jako osoba, która ma znacznie więcej książek od Twojej bratowej, że zwykle książkoluby nie lubią pożyczać swoich książek innym. Ja wiem, że to zwykła rzecz i należy z niej korzystać, zwykle jak mnie ktoś poprosi, to użyczę, ale robię to bardzo niechętnie i wzbudza to we mnie niemały dyskomfort.
  • Odpowiedz