Aktywne Wpisy
DeutscheGesetze +69
To uczucie, gdy twoi rówieśnicy mają kredyty na dom i pracę na etacie, a ty 45 raz w tym roku jedziesz na zagraniczne wakacje i otwierasz kolejne konto bankowe, bo na obecnym się już nie mieszczą pieniądze. <pięść> <ogień>
Chcesz poznać sposób? Napisz START w komentarzu i wyślę Ci specjalne zaproszenie na spotkanie biznesowe w międzynarodowej sieci luksusowych restauracji. Do boju <pięść>
#frajerzyzmlm
Chcesz poznać sposób? Napisz START w komentarzu i wyślę Ci specjalne zaproszenie na spotkanie biznesowe w międzynarodowej sieci luksusowych restauracji. Do boju <pięść>
#frajerzyzmlm
smutny_kojot +64
Chłop chciał sobie zagłosować na konfę, ale DZIEFCZYNY na imprezce go obśmiały i teraz nie zagłosuje. Tak było XD
#konfederacja #bekazlewactwa #lewackalogika
#konfederacja #bekazlewactwa #lewackalogika
#pytanie #weterynaria #koty #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #pomocy #smiesznypiesek
Komentarz usunięty przez moderatora
@LewCyzud
@LuciferMorningstar
@Zlpnc
@Deathstroke
@slodziak
@seriwreck
@wam116
To było w pracy, jutro idę na rano i dam znać czy go znowu spotkam
@000loki: powiedz to babce z mojego miasta która w tym tygodniu została ugryziona przez wściekłe zwierze
@000loki: Szczecin.
@TheBloody: Ja bym nie mógł zasnąć dopóki bym się nie dowiedział co ten koteł chciał.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Zawsze się zastanawiałem jakby to wyglądało, jakby zamienić duże koty (lwy, tygrysy, pumy etc) z małymi. Wtedy idziesz sobie na taką sawannę a tam goni Cie stado mały kotełów. Prawie jak w filmie atak szalonych bobrów.