Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +21
mam takie fazy na jedzenie, które mogłabym jeść codziennie i tylko to i aż do porzygu. były to ostatnio:
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.
kilo-bravo +44
Turystów ZERO.
Co ciekawe- wstęp za free, żadnych biletów, obsługi.
Mega klimat.
Ciężkie, aż gęste powierze, wszędobylskie drzewka oliwne i kamień na kamieniu historia znana wszystkim.
Tuż obok, między wzniosłymi górami a kolejnym połaciem cholernych oliwek- współczesne miasto Sparta. Jakieś takie bez niczego, do niczego.
Na foto ruiny słynnego teatru.
Mam więcej fotek.
Mam również fotki z najlepiej zachowanego miasta bizantyjskiego :)
#historia #grecja #podroze
Komentarz usunięty przez autora
Nawet moje nazwisko oznacza oliwki
Moze kiedyś