Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +1115
Palacze to podludzie…sytuacja z przed chwili , chuop po 40 pali cienkiego papierosa czem prędzej na peronie żeby jak najwiecej nawciagac się. Pociąg już jedzie a pet nadal cały. Zaciąga się jak szalony by resztę pęta wrzucić na tory… już nie wspomnę o toaletach na lotniskach gdzie wiecznie śmierdzi fajkami bo jaśniepan nie umie wytrzymać bez fajki kilka godzin. No podludzie
#papierosy #fajki #palenie #tyton
#papierosy #fajki #palenie #tyton
KingaM +5
Mieć tyle hajsu, a mieć stylistę/poczucie stylu na poziomie gimnazjalisty podczas dojrzewania na wsi.. #modameska #zuckerberg
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
Uważam, że u wielu ludzi na wykopie jest głęboko zakorzeniona dyskryminacja w kierunku czarnych ludzi. Jesteśmy poddawani ciągłej ekspozycji na wiadomości ze stanów na temat kolejnych przestępstwach murzynów co wpływa na nasze uprzedzenia i tworzy stereotypy. Sprobuje odrobine to zmienić.
Od dzisiaj przez 30 dni będę wrzucał zdjęcia czarnoskórych ludzi, przeważnie młodych, którzy mieszkają w swoich państwach, rozwijają się i wykonują najróżniejsze zawody.
#30blackliveschallenge #mirkowyzwanie #oswiadczenie
https://www.mirkowyzwanie.pl/
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
:)
Cenzura jak za Stalina ( ͡° ͜ʖ ͡°) niedługo pwenie dostane bana za posiadanie poglądów.
Ja też sobie zrobię 30 day Chatangę, pod każdym twoim postem będę publikował zbrodnie jakich dopuściło się BLM i ich zwolennicy w ciągu ostatnich kilku miesięcy.
@Proxima_Centauri: Spoko, ale nie używaj tagu #mirkowyzwanie więcej...