Wpis z mikrobloga

Ziomki, jestem tu nowy, na tym całym Wykopie. Niech ktoś mi proszę powie, dlaczego nazywacie się „mirki”? Czy to też ma genezę w jakimś skrócie? Jak „j----------e” na Fejsbukowych j-------h?
No i kolejne pytanie - jakie ciekawe konta i tagi polecacie obserwować?
#pytanie #wykop #facebook #jbwa #kot
Zdjęcie kota dla uwagi
Axeer - Ziomki, jestem tu nowy, na tym całym Wykopie. Niech ktoś mi proszę powie, dla...

źródło: comment_1594768246dizysGzzld56i2LbBb9BW3.jpg

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Axeer: polecam obserwować mnie, nie postuję niczego ciekawego, moje komentarze nie są nic warte, bezskutecznie staram się być zabawny lub wnieść coś wartościowego do rozmowy.
  • Odpowiedz
@Axeer: nie używamy tagów na nocnej (nie piszemy # i cos tam po nim). wynika to z czasów których sama nie pamiętam, ale tak bylo i tak wszyscy mowio ze na notznej mozna bylo wiecej, i to takie win win. mody sie nie rzucaja i nie banują za glupie/infantylne/kontrowersyjne posty które wręcz by mogły podchodzic pod spam, a my nie utrudniamy osobom z dziennej oglądania swoich tagow
  • Odpowiedz
@Axeer: Pamiętam jak kiedyś jeden nazwał mnie mirkiem, co za potwarz, ja mirek? Zaczęłam do niego pisać mirosława ( ͡° ͜ʖ ͡°) i go opitoliłam z góry na dół, ten do mnie więc że "usuń konto" wiec się wściekłam i napisałam o tym list do moda.
Nikt przez ten czas nie powiedział mi, że im nie zależy czy to konto usunę, że mirek jest od nazwy
  • Odpowiedz