Aktywne Wpisy
plusbear +153
Korsir +30
Rozwaliłem sobie rękę i mam trochę więcej czasu na YouTuba.
Tak sobie włączyłem najnowszy odcinek #yanek i pewna rzecz wpadła mi w oczy.
Janek wiele razy zarzekał się, że na kanale nie ma spadku wyświetleń i film na mnie nie jest stworzony w celu ich podbicia.
Tak się składa, że dzisiaj pokazał wykres i jakoś dziwnym trafem wyświetlenia spadały jak równia pochyła. Do czasu pewnego filmu, po którym wybiły pionowo w górę.
Tak sobie włączyłem najnowszy odcinek #yanek i pewna rzecz wpadła mi w oczy.
Janek wiele razy zarzekał się, że na kanale nie ma spadku wyświetleń i film na mnie nie jest stworzony w celu ich podbicia.
Tak się składa, że dzisiaj pokazał wykres i jakoś dziwnym trafem wyświetlenia spadały jak równia pochyła. Do czasu pewnego filmu, po którym wybiły pionowo w górę.
"Dziecko dwóch mam otrzyma numer PESEL i dowód osobisty! Takie walki toczą rodziny tęczowe w systemowo homofobicznej Polsce. Jak donosi mec. Anna Mazurczak wymagało to 15 miesięcy i 6 postępowań administracyjnych w 4 różnych urzędach."
"Zwycięstwo! W wyniku interwencji Rzecznika Praw Obywatelskich Adama Bodnara, sąd unieważnił uchwałę anty-LGBT przyjętą przez gminę Istebna. Jak wskazał Sąd, uchwała narusza konstytucyjny zaraz dyskryminacji i tłumaczenie, że "LGBT to ideologia, a nie ludzie, jest przymykaniem oczu na rzeczywistość"."
Znalezisko: https://www.wykop.pl/link/5604001
#lgbt #homoseksualizm #neuropa #prawo #zwiazki #sadowehistorie #rodzina #homofobia
za trzy lata, to będzie można tylko pomarzyć o takich niusach
Komentarz usunięty przez moderatora
@artpop: Wot, technika xD
Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.bbc.com/news/magazine-28986843
Jakby ktos byl ciekawy wiecej na temat procesu to google i "three person embryo".
W Polsce dzbany ktore rzekomo posluguja sie "logikom" nie pozwolilyby dwom biologicznym mamom na sprawowanie
Skoro nauka okresla trojke ludzi rodzicami biologicznymi, to kim jestes ty (i jakie masz kwalifikacje) zeby to podwazac?
Po pierwsze to nie jest eksperyment, a zabiego medyczny. Po drugie taki zabieg medyczny jest straszny poniewaz nie zgadza sie z twoja eizja swiata?
Okulary tez sa przeciwko naturze i przeciwko ewolucji, bo nie po to natura stworzyla cie krotkowidzem