Wpis z mikrobloga

@tomekwykopuje: tak, akcje j---c pis wymyślił
Tusk
Po drugie była partia, nie obecna
Po trzecie jeśli już to członkowie, którzy nie zawsze idą z linia partii
Po czwarte nie wiem kto ostatnio obraził ludzi z PO ze względu na słabe wykształcenie, może nie śledziłem?
  • Odpowiedz
@tomekwykopuje: Masz racje, Trzaskowski wykorzystywał rządowe media by rozpowszechniać kłamstwa na temat Dudy i zaangażował cała machinę państwowa do szczucia i nazywania jego wyborców zdrajcami ojczyzny. A nie zaczekaj, jednak było odwrotnie.
  • Odpowiedz
  • 1
@su1ik XD Aha, czyli jak coś skrytykuje i stwierdze fakt, że to podzieliło Polaków to mi d--a pęka? W ogóle nie było podzielenia na tych co bronili i "atakowali". Jesteś jakiś ograniczony?
  • Odpowiedz
  • 0
@tomekwykopuje: Masz racje, Trzaskowski wykorzystywał rządowe media by rozpowszechniać kłamstwa na temat Dudy i zaangażował cała machinę państwowa do szczucia i nazywania jego wyborców zdrajcami ojczyzny. A nie zaczekaj, jednak było odwrotnie.

@kubson93 Jak zwykle idiotyczne zachowania jednych, broni się idiotycznymi zachowaniami drugich i tak żyje się w tej Polsce
  • Odpowiedz
Masz racje, Trzaskowski wykorzystywał rządowe media by rozpowszechniać kłamstwa na temat Dudy i zaangażował cała machinę państwowa do szczucia i nazywania jego wyborców zdrajcami ojczyzny. A nie zaczekaj, jednak było odwrotnie.

@kubson93: No nie wykorzystywał bo TVN, Wyborcza, Nesweek i połowa twittera robiła to za darmo wyzywając wyborców Dudy od debilów, nieuków, prymitywów itp, itd.
@kubson93:
  • Odpowiedz