Wpis z mikrobloga

Mirki z #holandia pomożecie znaleść prace? Jestem przez agencje pracy na szklarni z samymi polakami, nie oceniam- ale przeraził mnie kult z-----------a tutaj. Jestem po technikum informatycznym, mialem praktyki w serwisie, 22lata. Tak naprawde to moge robić cokolwiek byle tylko nie schylac sie >1000 razy dziennie.
#pracazagranica #praca #niderlandy
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gluten: ja robie w Jumbo przez Otto jako picker. Po zrobieniu ~300h bedziesz mial 13,55 brutto. W Google na pewno znajdziesz info o tej pracy. Wymagania to angielski i potrafić liczyć po holendersku do 100 co jest banalne do wyuczenia.
  • Odpowiedz
@nieuwegein: to jest magazyn, wiec zależne od sezonu. Jest sezon to po 40h+, a jak nie to 24-35h jakos. To nie jest praca dla ludzi co chcą popracować 2 miesiące i wracać. Jak ktos chce szybko zarobić to tylko szklarnia.
  • Odpowiedz
No to z 40+ jak Ci wyjdzie 300h miesięcznie? 40+ to ok 70-75h!? No i właśnie odwrotnie. Jak chcesz pracować gdzieś dłużej, to nie walisz 300h miesięcznie bo się wykonczysz. Chyba że dla kogoś "n-------i-zawsze-spoko".
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Gluten: Generalnie Alberty/Jumbo zatrudniają do wykładania towaru bez znajomości holenderskiego ale niestety jest to 5-6 godzin.
  • Odpowiedz