Aktywne Wpisy
kazik34 +131
EvilToy +82
Komentarze pod tweetami Kamila Dobrogowskiego z Lewicy i jego chłopaka zawsze dostarczają soczystego prawackiego kontentu.
O to w jaki sposób wyrażają się dorośli konserwatywni mężczyźni. Wybrałem same najgorsze komentarze, ale w ogóle nie musiałem szukać. Screeny w komentarzach:
O to w jaki sposób wyrażają się dorośli konserwatywni mężczyźni. Wybrałem same najgorsze komentarze, ale w ogóle nie musiałem szukać. Screeny w komentarzach:
#neuropa #bekazlewactwa
Tak to wygląda.
O nie, o #!$%@?, współczynniki samobójstw najwyższe w Europie, co się dzieje?!
@zagu: Kiedy się zarabiało lepiej niż obecnie w Polsce? Dla uproszczenia, podaj w walucie międzynarodowej(euro albo dolar)
@zagu: Polska jest krajem rozwiniętym. Jeśli masz lepsze kompetencje do oceny tego od specjalistów jednej z największych giełd na świecie z kilkusetletnią tradycją, przedstaw je.
@zagu: Polska przestanie być tanią montownią, tragedia.
@zagu: https://forsal.pl/swiat/artykuly/7762432,niemcy-bundestag-zezwolil-na-kredyty-na-blisko-218-mld-euro.html
Ale #!$%@? ta gospodarka Niemiec, że ją kryzys wykańcza
@system_hydroponiczny: odezwal sie stabilny, troll ha tfu
Przecież napisałem że to nie jest złe, tylko trzeba mieć coś w zamian
Powiedz to Wenezuelczykom ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście że w pewnym stopniu jest lepsza niż deflacja. Zdaje się, że chodzi o zachowanie pewnego balansu.
To jeszcze porównaj jakiej pomocy rząd Niemiec udzielił swoim przedsiębiorcom i pracownikom