Aktywne Wpisy
Plonacawyplata +516
Za radą Mireczka @Smarek37 będę publikował co jakiś czas postępy z budowy domu w #kanada pod tagiem #plonacabuduje . Zainteresowanych zapraszam do obserwowania.
Od czego chciałbym zacząć to może od tego żeby opowiedzieć w skrócie jak tu się znaleźliśmy, dlaczego Kanada i jak wygląda tutaj życie.
Nasza przygoda zaczęła się jakoś na początku 2021, żona dużo mówiła o wyjeździe, ja do tego jakoś sceptycznie podchodziłem i zbyt mocno nie angażowałem się w
Od czego chciałbym zacząć to może od tego żeby opowiedzieć w skrócie jak tu się znaleźliśmy, dlaczego Kanada i jak wygląda tutaj życie.
Nasza przygoda zaczęła się jakoś na początku 2021, żona dużo mówiła o wyjeździe, ja do tego jakoś sceptycznie podchodziłem i zbyt mocno nie angażowałem się w
mapache +107
za każdym razem jak wyjeżdżam do Niemiec na rower i wracam do Polski to czuje się jak w jakimś bantytustanie.
3 dni przez Niemcy. Pełna kultura wszędzie, wyprzedzanie poprzez zjechanie całkowicie na drugi pas, jak wąska droga to się zatrzyma albo zjedzie na nieutwardzone poboczę to wtedy nawet macham w podziękowaniu.
a powrót przez Polske? to jak w lesie, gorzej, jak w chlewie zasranym gównem. każdy się śpieszy. wyprzedzanie na zapałke ryzykując
3 dni przez Niemcy. Pełna kultura wszędzie, wyprzedzanie poprzez zjechanie całkowicie na drugi pas, jak wąska droga to się zatrzyma albo zjedzie na nieutwardzone poboczę to wtedy nawet macham w podziękowaniu.
a powrót przez Polske? to jak w lesie, gorzej, jak w chlewie zasranym gównem. każdy się śpieszy. wyprzedzanie na zapałke ryzykując
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Borcejn: sugerujesz, że 2 mldy na kampanie w tvp to uczciwa kampania która spełnia punkty założone w konstytucji?
Podał 2 powody. Potraficie się do nich odnieść, czy tylko napisać "xD"?
Ba, nawet OBWE zwracała uwagę na całkowity ściek w mediach publicznych. Ale to też pewnie opłacane przez czaskoskiego lewusy, co?
Komentarz usunięty przez moderatora
Były jeszcze alerty RCB, które w przeddzień głosowania, zamiast ostrzegać przed niebezpieczeństwami, przypominały o ułatwieniach dla pewnych grup wyborców. Głównie osób starszych, które przecież najczęściej głosują na kandydatów Prawa i Sprawiedliwości.
– Oczywiście, ale tego rodzaju rzeczy należy rozpatrywać jako pojedyncze wybryki. Moim zdaniem są ewidentnym złamaniem reguł, ale nie przykładami poważnych naruszeń, które mogły mieć wpływ na wynik wyborów. Natomiast nierówność
wszystko było gites szmonces do wczoraj
https://www.rp.pl/Ustroj-i-kompetencje/306029955-Matczak-Kazde-wybory-przed-6-sierpnia-beda-niekonstytucyjne.html
Drugiego czerwca już mówił o tym. Jesteś debilem za darmo, czy Ci za to płacą?
czas na protesty był jak wiedzieliśmy że zgodne z konstytucją te wybory nie były, mimo to graliśmy dalej.