Wpis z mikrobloga

@Klofta: no już właściwie miałem zestaw z https://allegro.pl/oferta/asus-geforce-rtx-2060-gaming-6-gb-rog-strix-9046588634 ale kolega @TomdeX: nawinął temat tego radeona i tak zagłębiłęm się i rzeczywiście bije wydajnościowo GeForce i opinie ma niby dobre, o tych crashach i sterownikach słyszałem ale niby pisali, że to poprawili. Niechciałbym więcej wydawać na kartę jak 1700 zł chyba, że wtedy zejść z innych podzespołów, żeby zamknąć się w 4k ale niebardzo jest z czego schodzić bo
  • Odpowiedz
@TomdeX: tego RTXa nawet bym nie wziął bo typ pisze, że 6 msc gwarancji, że niby jakis produkt prezentowy od producenta. Także olewam. Masz tego radeona? Jak to jest z tymi sterownikami i crashami? Bo nawet na grupce FB Pomoc Techniczna Yebachy Tivolta jest post, żeby zgłaszać problemy ze sterownikami w 5700 xt
  • Odpowiedz
  • 0
@TomdeX: tego RTXa nawet bym nie wziął bo typ pisze, że 6 msc gwarancji, że niby jakis produkt prezentowy od producenta. Także olewam. Masz tego radeona? Jak to jest z tymi sterownikami i crashami? Bo nawet na grupce FB Pomoc Techniczna Yebachy Tivolta jest post, żeby zgłaszać problemy ze sterownikami w 5700 xt

Ja ogólnie składam kompy, osobiście nie mam, ale u dwóch klientów siedzą te pulse i są zadowoleni,
  • Odpowiedz
  • 0
@TomdeX: Super dzięki, a tego radeona dalej sie opyla jak podrożał o 100 zł? Bo właśnie chciałem zamawiać kompa a tu stówka drożej (,)

Tak
  • Odpowiedz