@Megawonsz_dziewienc: Masakra jaka znieczulica.. Ludzie co z Wami.. moze spieszyla sie do pracy, bo jest to dla niej byc albo nie byc, moze byla przemeczona, glowa zaprzatnieta masa problemow i nie zauwazyla tego tramwaju. Duzo ludzi ma teraz bardzo ciezki okres w zyciu. Nie kazdy ma kolorowo, nie zawsze ze swojej winy.. jprdl
@oioi: no tez mnie przerazaja te reakcje. Każdy k---a idelny, nigdy sie nie zagapil nigdy
@majkel_bialkov: Ale nie widzisz różnicy między zagapieniem się typu 'nie zauważyłem, że mam zielone/zagapiłam się i wpadłam na kogoś na ulicy/patrzyłem w lewo i wszedłem w słup' od przebiegnięcia na pełnej k----e przez 3 pasy, gdy samochody mają zielone światło i w----------e się centralnie pod wielki, jadący tramwaj? To nie jest zagapieniem się, to kompletna głupota i brak szacunku do swojego i cudzego życia.
zrobiła głupi błąd, który kosztował ją niewspółmiernie do kalibru przewinienia.
@Bartpabicz To teraz pomnóż przez liczbę takich numerów jakie wywinela w życiu a wywinela zapewne nie jeden. Może nawet spowodowała kolizje/wypadek i ktos poniósł konsekwencje przez nią bo uciekła. A uwierz - znam osoby które po czymś takim uważają że "to nie ich wina, one nie mają prawka i nie znają przepisów". Ot logika niektórych różowych pasków. ¯_(ツ)_/¯
@Wykopowiedz tak, i spowodować że parę osób wewnątrz tramwaju połamie ręce i kręgosłup o rurki. Tak konsekwencje poniósł ten co popełnił błąd. To nie kolizja z limuzyna SOPu (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Codziennie_cos_nowego: chodzi mi o to, ze za pozno zaczal hamowac. Jakby zrobil to 1 sek. wczesniej to kto wie, moze baba by nie wpadła pod koła a tylko pod podwozie
@Codziennie_cos_nowego: to już grubego kalibru zarzut i lepiej, żebyś miał coś mocniejszego na jego poparcie niż przeczucie. Lub, co gorsza, przeświadczenie.
@majkel_bialkov: Jest różnica pomiędzy zamyśleniem i zrobieniem czegoś głupiego a przejściem w niedozwolonym miejscu i w----------u się pod tramwaj który był niczym nie zasłonięty i jechał z kierunku w którym ona szła. @oioi jak można nie zauważyć tramwaju, co to jest samochodzik zdalnie sterowany xD?
@majkel_bialkov: W ciągu 25 lat jedyne co mi się zdarzyło to złamana ręka w wieku 5 lat jak spadłem ze zjeżdżalni i to wszystko XD nie będę wspominał o jakiś obiciach czy stłuczeniach. Nigdy bym nie pomyślał żeby przebiegać przez jezdnie na czerwonym i wpaść pod k---a tramwaj XDD
@majkel_bialkov: W ciągu 25 lat jedyne co mi się zdarzyło to złamana ręka w wieku 5 lat jak spadłem ze zjeżdżalni i to wszystko XD nie będę wspominał o jakiś obiciach czy stłuczeniach. Nigdy bym nie pomyślał żeby przebiegać przez jezdnie na czerwonym i wpaść pod k---a tramwaj XDD
@oioi: no tez mnie przerazaja te reakcje. Każdy k---a idelny, nigdy sie nie zagapil nigdy
@Bartpabicz To teraz pomnóż przez liczbę takich numerów jakie wywinela w życiu a wywinela zapewne nie jeden. Może nawet spowodowała kolizje/wypadek i ktos poniósł konsekwencje przez nią bo uciekła. A uwierz - znam osoby które po czymś takim uważają że "to nie ich wina, one nie mają prawka i nie znają przepisów". Ot logika niektórych różowych pasków. ¯_(ツ)_/¯
@Megawonsz_dziewienc: nie no spoko, ale gwarantuje ze tez ci sie cos podobnego zdarzy, pytanie co przyniesie ci szczescie. Z fartem
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Megawonsz_dziewienc: zle mnie zrozumiales. Cos takiego- czyli, ze zajebiesz