Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Natalia-_- +125
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
@rpawelek:
Polskie śledztwo w sprawie wydarzeń z 10 kwietnia 2010 roku to fikcja - uważa Jarosław Kaczyński. W programie "Minęła Dwudziesta" w TVP Info prezes PiS powiedział, że dochodzeniu brakuje
@RozkalibrowanaTurbopompa: no i jest jeszcze problem jak wyciszyc temat aby zbyt dociekliwi nie zaczeli za duzo pytac o prawdziwe przyczyny, bo wtedy jeszcze wyjdzie ze jedyna przyczyna jest podejscie "jakos to bedzie" ( ͡° ͜
Oczywistym powinno być, że łatwiej zmusić kogoś do wydania dowodów lub umiędzynarodowienia śledztwa zaraz po wydarzeniu, a nie po 5 latach od niego.
Niezależnie jakie fikołki zrobić by wyszło że bardziej odpowiada za to PiS to nie będzie to ani trochę logiczne.
Wrak jest nieodzyskany i nabijanie się z tego faktu przez byłego MSZ, odpowiedzialnego za pierwsze 4,5
@Shade_: Ale rozumiesz, że to nie PO wymyśliło narrację o zamachu i konieczność zbadania wraku na obecność materiałów wybuchowych?
Kolejna miesięcznica wykorzystywania śmierci brata do celów politycznych.