Aktywne Wpisy
OddajButa123 +157
oldspiceedit +2
Mirasy, szybkie pytanie, szybka odpowiedz: Jak osiagnac piekne zycie w wieku 40 lat z przynajmniej 10M PLN na koncie przy moim scenariuszu?
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
Nasza #wykopdartsleague właśnie dobiegła końca! Cóż to były za emocje, pot, radość ze zwycięstw i nerwy przez porażkę, ale myślę, że każdy z nas bawił się niezwykle dobrze i jest zadowolony z siebie jak i z organizacji tejże ligi. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chciałbym Wam podziękować za wzięcie w niej udziału i naprawdę poważne podejście, bo to dzięki Wam mogła ona dojść do skutku.
Wyniki pewnie już większość z Was zna, bo śledzi ligę na naszej OFFICIALSITE jednak na zakończenie pozwolę sobie napisać parę słów. Najlepszym wykopowym zawodnikiem darta okazał się @Luks_WGS - gratulację za zajęcie pierwszego miejsca! Na początku wygrywał wszystko co się dało bez strat lega, później złapał małą zadyszkę, jednak wciąż utrzymywał najwyższy poziom w lidze i finalnie zwyciężył. Tuż za nim uplasował się @rubert6, któremu jako jedynemu udało się pokonać Luksa w bezpośrednim pojedynku, jednak 3 remisy na początku ligi nie pozwoliły mu starać się o zwycięstwo. Mimo to gratulację za mega progres, gdyż na początku ligi nie zanosiło się na to, że ktoś będzie w stanie zagrozić Luksowi. Ostatnie miejsce na podium zajął @therealhajto, który miewał lepsze i gorsze spotkania, jednak poziom wciąż dość wysoki jak na wykopowe realia. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tuż za podium miejsce zajął @Kubul, niestety ktoś musi zająć to "najgorsze" miejsce dla zawodnika. Na piątej pozycji znalazł się @BlackWatcher, który grał równo i solidnie, jednak zawsze coś zabrakło do zwycięstwa i przez sporą ilość remisów nie udało się wskoczyć wyżej. Podobnie szósta - jedyna kobieta w stawce - @butterfly. No a na ostatnim miejscu znalazł się... camefor, czyli ja. ¯\(ツ)_/¯ No cóż, jako jedyny nie zaznałem smaku zwycięstwa.
A teraz małe statystyki:
Najwyższy checkout:
1. LuksWGS - 130
2. therealhajto, camefor - 107
3. BlackWatcher - 105
4. Kubul - 88
5. rubert8 - 67
6. butterfly - 60
Najlepsze średnie w meczu:
1. rubert8 - 65,23
2. LuksWGS - 61,6
3. therealhajto - 61,23
4. butterfly - 59,83
5. Kubul - 59,19
6. BlackWatcher - 58,69
7. camefor - 52,65
Najszybsze zakończenie lega:
1. LuksWGS - 16 lotka
2. therealhajto - 18 lotka
3. rubert8 - 19 lotka
4. camefor - 21 lotka
5. BlackWatcher, Kubul - 23 lotka
6. butterfly - 24 lotka
Średnia ze wszystkich 12 meczów:
1. LuksWGS - 56,31
2. rubert8 - 54,31
3. therealhajto - 52,66
4. Kubul - 49,67
5. BlackWatcher - 48,04
6. butterfly - 46,93
7. camefor - 45,92
Dodatkowo zaznaczam, że camefor jak i LuksWGS rzucili 180 w podejściu po jednym razie.
Tak prezentują się statystyki całej ligi. Jeśli chcecie porównać sobie je z tymi po pierwszej rundzie, tu macie STATYSTYKI PO 1 RUNDZIE
Od razu muszę powiedzieć, że poziom ligi wzrastał wraz z kolejnymi meczami, co na pewno cieszy!
Pełne statystyki wrzucam jako obrazek do tego wpisu, możecie tam sobie zobaczyć swoje średnie z poszczególnych kolejek, jeśli kogoś by interesowało.
No i to tyle! Nadchodzą wakacje, niektórzy z Was pojechali też na urlopy, ale ligę udało się ukończyć i to mnie cieszy. Nie wiem czy będzie następna edycja, myślę, że fajnie byłoby zrobić, ale oczywiście do tego potrzebni są zawodnicy - czyli Wy. I to od Waszej chęci zależy, czy na jesień ruszymy z kolejną odsłoną #wykopdartsleague
Dziękuję Wam za wszystkie spotkania i emocje przy tarczy i być może do zobaczenia!
#dart #darts
Od siebie dodam, że jeśli ktoś z Wrocławia lub okolic miałby ochotę wybrać się na jakiś turniej na żywo, ale brakuje mu odwagi lub potrzebuje lekkiej pomocy to chętnie służę radą i zapraszam na priv, mogę wszystko ładnie wytłumaczyć i może zobaczymy się przy tarczy na żywo:) Absulutnie każdy i na każdym poziomie jest mile widziany i gwarantuję, że będzie miał fun