Wpis z mikrobloga

• 3
@omi-omi teraz jest najgorszy czas na szukanie pracy ( ͡° ʖ̯ ͡°) rok temu przed ukończeniem inz o wiele więcej ofert pracy dostawałem (i tak wyladowalem jako inżynier produkcji) teraz z jakimś tam doświadczeniem i z 2 certyfikatami z modelowania 3d nie mogę nic znaleźć. Miejmy nadzieję że sytuacja się szybko poprawi i każdy znajdzie pracę w zawodzie.
  • Odpowiedz
no właśnie chodzi o te całe dzielenie się z tym. Dlaczego ludzie nie pochwalą się tym najbliższemu swojemu otoczeniu

muszą 1000 znajomym pokazywać i się dowartościowywać tym, właśnie o to mi chodzi.

Żeby nie było że piszę to z zawiści

@belkot1122: Czyjeś zachowanie niemające najmniejszego wpływu na twoje życie wywołuje u Ciebie irytację - to jest dosłownie definicja zawiści.
A tłumaczenie tego tym, że jakaś hipokrytka #!$%@?ła się do twojego pochwalenia się jest absurdalne. Zamiast sobie pomyśleć trzeba było jej wygarnąć, a tak chodzisz teraz zgorzkniały i przelewasz stary jad
  • Odpowiedz
@WuZz: Gratulacje. Nie przejmuj się komentarzami „wykopowych ekspertów” ponieważ ukończenie studiów magisterskich świadczy o zawziętosci oraz wytrwałym dążęniu do celu.
  • Odpowiedz
@WuZz też będę taki dyplom trzymać za 2 lata ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W grudniu albo styczniu mam nadzieję już trzymać prace inżynierską ( ͡ ͜ʖ ͡)
Gratuluje bardzo serdecznie! I powodzenia w #pracbaza
  • Odpowiedz