Aktywne Wpisy
BurzaGrzybStrusJaja +1233
Znalezisko o zawiadomieniu CBA w sprawie dopłat do kredytów usunięte z wykopu!
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
Herwis +8
Za radą naczelnych diviarzy wykopu @TestoDepot @programista1992 poszedłem na #divyzwykopem żeby stracić prawictwo.
Teraz mam rzeżączkę.
Chciałbym coś napisać o was ale nie przepuszczą przez anonimowe. Mam nadzieje że was zbanują.
#przegryw #seks #zdrowie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f06c9b20494883b11f22b65
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
[==============..........................] 36% (85zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
chociaż po tym wenerologu niegłupio byłoby też skonsultować się z jakimś psychiatrą, coś mi podpowiada że u niego naprawdę mógłby wyjść "wynik pozytywny" xd
@AnonimoweMirkoWyznania: P.S miło mi, ze razem z @TestoDepot jesteśmy NACZELNYMI DIVIARZAMI WYKOPU ᕦ(òóˇ)ᕤ
Pośmiałeś się z mojego baita? Może chcesz ze mną pośmiać na żywo?
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@niochland
Diva była za 400/h więc nie wiem czy to grzebanie w śmieciach czy nie. Seks był w gumie, oral bez. Najwyraźniej to wystarczyło.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Odpowiadam jeszcze raz grzeczniej, żeby moderacja puściła. Diva była za 400/h więc nie wiem czy to poziom biedaka. Seks był w gumie, a oral bez.
@TestoDepot @programista1992
Szkoda że nie mogę was tu zwyzywać, powiem wam tylko geniusze że przez oral też się można zarazić i jakikolwiek inny intymny kontakt z drugą osobą. No ale mój błąd że zaufałem osobom które nie mają
@TestoDepot: @programista1992:
Oczywiscie, ze mozna. Dlatego stosunek tylko w gumie i odradzam calowac sie z diva lub robic jej minetę. Jesli nie byles tego swiadomy to cóż... przynajmniej teraz już jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Wstaw wynik badan z ostatniego tygodnia na rzerzaczke to udowodnisz ze to nie bait. Jesli nie wstawisz, nie mam podstaw by ci wierzyc zarzutkowiczu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TestoDepot tag się ruszył, zaczęły się pojawiać posty z prośbami o poradę, to i bajty się zaczęły pojawiać ( ͡º ͜ʖ͡º)
@AnonimoweMirkoWyznania: możesz za to pisać lepsze baity ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@TestoDepot: Diver ekspert naczelny krajowy doradca ds. divingu w KPRM (。◕‿‿◕。)
@TestoDepot: Kiedyś na roksie widziałem ogłoszenie z odkrytą twarzą brzydkiej lochy 35 lat która miała w opisie, że pocałunki z języczkiem za dopłatą 50 zł. Więc jest pewnie sporo chętnych ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Jedyni dziwiarze jakich można szanować to @DRIVE @albertbranka @ChadWawa @Tiestowiron