Wpis z mikrobloga

powinieneś zatrudnić się w TVPiS, doskonała propaganda.

@crest: czy potwierdzasz że TVPiSzczujnia robi doskonałą propagandę i powinni zostać usunięci
@JanuHere patrząc na profil kolegi któremu zadałem to pytanie to 90 procent wpisów to napuszczanie na siebie ludzi że PiS to socjaliści i żeby ludzie skakali sobie do gardeł że ten PiS a tamten za PO , mnie interesują konkrety jak mały ZUS,. Brak pitu dla młodych czy podatek 9 procent bo chyba większość ludzi tutaj na to nie patrzy a o tym że o 20 procent wzrosła legalna sprzedaż paliw w
@spere ale co tu jest do zgadzania się? Każdy wie, że TVPiS jest szczujnią, ale hipokrytami są bordowo tęczowe lewaki, które robią dokładnie to samo na wykopie ¯_(ツ)_/¯ Tylko ci w TVPiS przynajmniej dobrze zarabiają a taki @saakaszi poświęcił swój cały wolny czas, przyjaciół oraz rodzinę, żeby robić "na złość" pisowi na portalu dla stulejarzy XDDDDDD
@saakaszi: Ja dorzuce tylko swoje 3 grosze odnośnie tego ama , serwery wykopu to dno i metr mułu , szczycili się tym że mają serwery w beyond , te serwery są chyba połączone przez router lte za 39 zeta , jak można #!$%@? nie ogarnąć loadbalance ja tego po prostu nie rozumiem