Aktywne Wpisy

Melkovva_ +195
Jestem w kiepskim stanie psychicznym z powodów życiowych ale dodatkowo jak co roku muszę przetrwać bojkoty i internetowe ataki debili i bezmózgów dotyczące Jurka Owsiaka i WOŚP.
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
źródło: temp_file576183710148845188
Pobierz
Need +87
#programista15k #korposwiat #pracbaza #antykapitalizm
Jezu udawaj, że on cię chociaż trochę gwalci
Nie mogę już czytać tych dyskusji na temat tej mitycznej produktywności pracy z biura nad home office.
Za
Jezu udawaj, że on cię chociaż trochę gwalci
Nie mogę już czytać tych dyskusji na temat tej mitycznej produktywności pracy z biura nad home office.
Za
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jeśli wygra Rafał Trzaskowski, to po jego zaprzysiężeniu (żeby nie było, że pomimo np. sondażowego zwycięstwa wybory okażą się sfałszowane) wybiorę dwie osoby, którym prześlę na swój koszt dowolną książkę lub a-----l do 50 PLN (łączna pula nagród: 100 PLN) - Ty wybierasz, czy wolisz sobie poczytać, czy upić się ze szczęścia. Nie bardzo jeszcze wiem, jak działa #mirkorandom, więc może umówmy się tak:
- jedną osobę wylosuję w jakiś obiektywny sposób spośród plusujących;
- jedna osoba zostanie przeze mnie wybrana za NAJŚMIESZNIEJSZY ANTYPISOWSKI MEM wysłany w komentarzach. To będzie moja subiektywna ocena ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Plusowanie i wysyłanie memów do piątku, 10.07.2020, do godz. 23.59. Losowanie i ogłoszenie zwycięzców zrobię tuż po ogłoszeniu oficjalnych wyników, ale wysyłka nagród po zaprzysiężeniu, bo tym pisiorom to niewiara.
Zielonki biorą udział, wykluczone z zabawy są pisowskie aparatczyki i inne pisowskie trolle. Powodzenia! #polityka
źródło: comment_1594188933WuCEOplGNjAozQojbNOuEM.jpg
Pobierzźródło: comment_1594208052j87OQaHTBx6LdlrmRHHuP7.jpg
Pobierzźródło: comment_1594209499lnmeEcLi2jPk6v2abofD2I.jpg
Pobierzźródło: comment_1594209609Bbb1MjQE8sZ8OrvK3FZdje.jpg
Pobierzźródło: comment_1594214892zXeP9gGyrr58WY6JVfMA5d.jpg
Pobierzźródło: comment_1594219855QhAwXGvn39uB7D5prRPWVI.jpg
Pobierzźródło: comment_1594231335oAWmskhPXWKLW4Z8FgbOJe.jpg
Pobierzźródło: comment_1594238352yu3VVz1ncgGx4tEgt4elh0.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora