Aktywne Wpisy
Sigfried +74
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
KwadratF1 +201
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Protip w takich sytuacjach to odkurzacz. Pięknie zbiera całe robactwo, a później wystarczy wywalić worek do śmieci.
Ja tam nie znoszę tych latających chrząszczy - te wszystkie czarne robale i ostatnio nawet jakieś brązowe, które wpadają przez okno by sobie łazić po wszystkim.
O albo skorki, to są dopiero #!$%@?.
Ale żeby ćmy?! Te puchate śmieszki, które obchodzą tylko LÄMPY w twoim domu?
XD no bez przesady.
@JaTuNowy: Czemu mnie nie dziwi, że w Australii (ಠ‸ಠ)
Komentarz usunięty przez moderatora
@ambereyed
@Nild
@tellet
@Dynamiczny_Edek po pierwsze, latają jak #!$%@? i trzepią się; po drugie, one składają jaja, a ja mam w domu 60+ roślin; o ile dorosła ćma nic nie zrobi, o tyle gąsienica może mi wyżreć połowę dżungli (・へ・)