Aktywne Wpisy

foullyCE +628
Ku przestrodze.
Wracam sobie spokojnie prawym pasem do domu, a tu nagle skręca prosto we mnie młoda dziewczyna w skodzie. Dałem po hamulcach i odbiłem w prawo, zeby uniknac zderzenia. Niestety prawym kolem uderzylem mocno w wysoki krawężnik. Uslyszalem glosne metaliczne jebniecie, wiec jade za skoda i trabie, zeby sie babka zatrzymala, ale mnie olała. Na skrzyżowaniu opuszczam szybę, żeby jej powiedziec, ze musimy zjechac na pobocze i wtedy wlasnie caly na
Wracam sobie spokojnie prawym pasem do domu, a tu nagle skręca prosto we mnie młoda dziewczyna w skodzie. Dałem po hamulcach i odbiłem w prawo, zeby uniknac zderzenia. Niestety prawym kolem uderzylem mocno w wysoki krawężnik. Uslyszalem glosne metaliczne jebniecie, wiec jade za skoda i trabie, zeby sie babka zatrzymala, ale mnie olała. Na skrzyżowaniu opuszczam szybę, żeby jej powiedziec, ze musimy zjechac na pobocze i wtedy wlasnie caly na

uncle_freddie +720
Barcelona 2 - 1 Girona; Robercik Lewandowski
MIRROR: https://streamin.one/v/08caad5f
#golgif #mecz #golgifpl #fcbarcelona #laliga
MIRROR: https://streamin.one/v/08caad5f
#golgif #mecz #golgifpl #fcbarcelona #laliga
źródło: ize
Pobierz

#debata #polityka
źródło: comment_1594066100yrfW0MV696Fgc3bqroe6rs.jpg
PobierzOpozycja od lat nie umie w politykę tak bardzo. :/
Teraz może i TVP jest przebrzydlą tubą i jeszcze się za to płaci, ale chcesz posłuchać drugiej strony, to przełączasz na TVN czy Polsat. (i nie, tvrepublika czy inne szurowe stacje to nie jest alternatywa tylko rak).
Wtedy tak nie było i o ile
Przy całej świadomości tego jak było, wolałem tamte media. To było jednak dziennikarstwo wiele poziomów wyższe. Można mówić że i jedno i drugie g---o, ale odradzam taki ślepy symetryzm. G---o też się stopniuje i to co osiąga tvp to są horrendalne, gargantuiczne pokłady gówna nieznane nigdy wcześniej. Sam fakt że mogę zmienić kanał nadal
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@oslet: Właśnie taka lekka propaganda działą najlepiej.
@tellet: nie, nigdy nie bylo az takiej patoli i skoncz sie oklamywac