#anonimowemirkowyznania Pytanie do #niebieskiepaski. Po jakim czasie zatęskniliście za byłą dziewczyną? Czy w ogóle tęskniliście? Oczywiście mówię tutaj o przypadku, kiedy to Wy zerwaliście, a ona dalej Was kochała. #zwiazki
[==============..........................] 36% (85zł/235zł) Anonimowy: ... 20zł dziękuję! Anonimowy: ... 25zł dziękuję! Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Z każdą, zawsze jest jakieś miłe wspomnienie i staram się miło wspominać, ale życie się toczy dalej, a czy dalej kochała to nie wiem i nie chce wiedzieć.
@AnonimoweMirkoWyznania raz zerwałem z laską to nie tęskniłem ani trochę, może po miesiącu poczułem trochę pustkę ale nic poważnego, ten związek w sumie też nie był jakiś poważny
UkrytyMichał: Nie zerwałbym z dziewczyna, która mnie kocha. Po jakiego grzyba? Zakładam, że była w miarę normalna i się z nią dogadywałeś. Chcesz ją zmienić na laskę, która cię nie kocha? Opie, zastanów się nad tym, coś ty odstawił najlepszego.
Da sie jakos postarzeć proces siwienia? Trafilem do gangu siwiaków a nie zakolaków, 26lvl a norwood nadal 0 tylko znajomi zaczynaja mi mowic wprost, ze pojawiaja sie siwe. #broda #fryzjer #barber #wlosy
Pytanie do #niebieskiepaski.
Po jakim czasie zatęskniliście za byłą dziewczyną? Czy w ogóle tęskniliście? Oczywiście mówię tutaj o przypadku, kiedy to Wy zerwaliście, a ona dalej Was kochała.
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f035a5f5a60033c4149f268
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
[==============..........................] 36% (85zł/235zł)
Anonimowy: ... 20zł dziękuję!
Anonimowy: ... 25zł dziękuję!
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
@AnonimoweMirkoWyznania: zawsze było na odwrót ;/
Zaakceptował: Precypitat
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua