Aktywne Wpisy
hajsiwo33 +7
#blackpill
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.

mickpl +245
Ależ piękna masakra XD
PILNIE POTRZEBNE DOPŁATY DO KREDYTÓW, RODZINY SOM W KROPCE
#nieruchomosci #gielda
PILNIE POTRZEBNE DOPŁATY DO KREDYTÓW, RODZINY SOM W KROPCE
#nieruchomosci #gielda
źródło: atal
Pobierz

Cywilizowany kur@a kraj, mógł o żydach jeszcze coś dodać.
https://www.wykop.pl/link/5587501/polityk-pis-piotr-glinski-i-rasistowski-zarcik/
#polska #polityka #tvpis #neuropa #rasizm
źródło: comment_1593933420FeLJWRBlzSMvwLQtRTOTtF.jpg
Pobierz@Thorkill: Że Rudnicki odszedł z PiSu 4 lata temu to pamiętam, ale kiedy wstąpił do PO?
@lakukaracza_: Trzeba się jego pytać. Ale jestem pewien że nie daliby mu funkcji wice -prezydenta Białegostoku bez oficjalnego członkostwa.
@Thorkill: Czyli to Twoje gdybania?
@lakukaracza_: Gdybanie, ale co to zmienia? Gość w ostatnich wyborach samorządowych startował z listy PO.
@lakukaracza_: Klasyka. Tęczowiec złapany na chamskiej manipulacji zaczyna się denerwować. Masz: gość jest członkiem Koalicji Obywatelskiej.A z PiS-u odszedł 6 lat temu, a nie cztery jak napisałeś wyżej.
źródło: comment_1593936441KjhYQoq4EK3G6S9yf0aswY.jpg
Pobierz