Wpis z mikrobloga

#blackpill
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.
  • 120
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hajsiwo33: P--------z aż głowa boly, jakby to szczęście było uwarunkowane posiadaniem rodziny albo partnera. Szczęście to wybór sposobu patrzenia na to co jest, a nie zmiana stanu posiadania. Dopiero z rodziną i partnerem można być nieszczęsliwym.
  • Odpowiedz
Faceci patrzą głównie na wygląd

@hajsiwo33: ale przy tym nie są wybredni. Jak długo to wiedziałaś? Trzeba było wziąć się za siebie, ale najwidoczniej wolisz szybką przyjemność (nażreć się) niż poświęcić się (dieta), aby dać sobie szansę na znalezienie kogoś. Tu właśnie ukazuje się nie tylko niechęć do grubych ze względu na wygląd, a ich tok myślenia, lenistwo, nieumiejętność pokonania uzależniania.
To jakby alkoholiczka się żaliła, że nikt jej nie
  • Odpowiedz
@hajsiwo33: Pewnie bajt, ale takie kobiety są samotne na własne zyczenie. Wystarczy wziać sobie chuopa ze świętego tagu, ale nie, bo mje się chad należy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz