Wpis z mikrobloga

Ej, też tak macie że jak widzicie dwie liżące się laski to fajnie, a jak dwóch facetów to jednak mózg "podpowiada, że coś jest jednak nie tak"? Myślałem, że to może kwestia tego że sam jestem facetem, ale rozmawiałem z koleżanką, dosyć mocno popierającą LGBT i też mówiła, że ma podobnie. Jak jest u was? Zaznaczę, że moje pytanie raczej kieruję do osób hetero.

#neuropa #4konserwy #pytanie #lgbt
s.....6 - Ej, też tak macie że jak widzicie dwie liżące się laski to fajnie, a jak dw...

źródło: comment_1593877402HxNrft8WC9DWfQzES6xUYY.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@shinigami26: Jak popieram wszelkie dążenia osób homoseksualnych do związków partnerskich i równego traktowania, tak po prostu faceci w scenach intymnych mnie nie kręcą. Nie widzę w tym nic dziwnego. Jeden lubi stopy, inny lizanie za uchem, a jeszcze inny może lubić dwóch facetów. Mnie to nie kręci, więc nie mam ochoty tego oglądać po prostu.
  • Odpowiedz
@shinigami26: Jesli to nie jest na tle homofobicznym to nic takiego. Ja też nie lubie tego widoku, ale tak samo nie lubie widoku całujących sie staruszków, czy psa liżącego kogoś po twarzy, nie mniej jednak nikomu niczego z tych czynnosci bym nie zabraniał, więc wydaje mi się że póki nie odnosisz tego jako argument żeby komuś czegoś zabraniać to nic złego ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
słabe i nieprawdziwe te twoje dane
@przeczki: nie, to twoje są słabe bo nie wziąłeś pod uwagę tego, że Ph ma do gejowskiego p---o osobną stronę w związku z czym często nie uwzględnia tego w statystykach dotyczących samego p-----b. Przynajmniej do niedawna miał, teraz chyba to połączyli.

Ah, i żeby było ciekawiej wiem to właśnie od pewnej dziewczyny.
  • Odpowiedz