Wpis z mikrobloga

Ej, też tak macie że jak widzicie dwie liżące się laski to fajnie, a jak dwóch facetów to jednak mózg "podpowiada, że coś jest jednak nie tak"? Myślałem, że to może kwestia tego że sam jestem facetem, ale rozmawiałem z koleżanką, dosyć mocno popierającą LGBT i też mówiła, że ma podobnie. Jak jest u was? Zaznaczę, że moje pytanie raczej kieruję do osób hetero.

#neuropa #4konserwy #pytanie #lgbt
s.....6 - Ej, też tak macie że jak widzicie dwie liżące się laski to fajnie, a jak dw...

źródło: comment_1593877402HxNrft8WC9DWfQzES6xUYY.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@shinigami26: ale wiesz ze to po prostu genetyka? W sensie tobie staje siusiak na kobiety a komuś TAK SAMO staje na facetów. Co w tym takiego trudnego do zrozumienia. Te same, identyczne uczucia tylko cel zmieniony. Taki to wielki problem?
  • Odpowiedz
mózg podpowiada Ci podświadomie, że ruchają się w dupe, a natura nas tak ukształtowała żebyśmy raczej tam nic nie wkładali(spora ilość bakterii) i między innymi temu czujemy obrzydzenie

@PanAnonimowy: Serio kiedy widzisz całujących się ludzi to myślisz o tym, jak wygląda ich s--s? xd
  • Odpowiedz
Nie wiemy, jak na to wpływa homofobiczna kultura.

@koroluk: biorąc pod uwagę że nie dotyczyło to stereotypowo homofobicznej części a każdej grupy, prawdopodobnie niewielki. Obrzydzenie nie jest świadome, tylko podświadome. Jakby koprofile się pokazywali to rownież budziliby mniejsze świadome obrzydzenie w społeczeństwie, ale wątpię że podświadome by się zmniejszyło.
Załączam pdf tak w ogole, nie tak trudno znaleźć, no ale i nie tak
  • Odpowiedz