Wpis z mikrobloga

PROPOZYCJA 04.07.2020
Spotkanie: Gorodeya - Witebsk
Bukmacher: STS
Typ: over 1.5 goli
Kurs: 1.50

Więcej spotkań na grupie Facebooka:
https://www.facebook.com/groups/555577691603210/

Podoba Ci się typ, myślimy podobnie? Zostaw polubienie :)
Jeśli masz jakiekolwiek uwagi lub inne zdanie, śmiało pisz komentarz:)

Powodzenia!
#bukmacherka #typybukmacherskie #sport #rozrywka #bialorus
Pobierz Luca199491 - PROPOZYCJA 04.07.2020
Spotkanie: Gorodeya - Witebsk
Bukmacher: STS
Ty...
źródło: comment_1593814384NLOsyjm00FSEW7tDrTAQqS.jpg
  • 12
@Gorkel: Energetik to rewelacja sezonu i na pewno ich na to stać, chociaż tutaj dużo zależy od dyspozycji BATE, bo mają mecze, w których wypadają w defensywie solidnie, ale są też takie, w których tracą gole jak amatorzy - choćby ostatnie dwa. Tego meczu dzisiaj na pewno nie ruszam, ale kurs naprawdę spoko i jak czujesz tego gola, to próbuj śmiało :)
@Gorkel: Czasem tak bywa, że jakaś liga albo konkretna drużyna nam nie siada, wtedy warto ją pomijać jakiś czas i obserwować co się dzieje. Sam ostatnio atakuje dość mocno drugą ligę polską, w której np. Podbeskidzie / Stal Mielec czy nawet Puszcza Niepołomice (o której będzie dzisiaj ciekawostka) - potrafią odpalać naprawdę fajne kursy. Białoruska już od początku była mocno szalona, jak taki Slutsk czy Zhodino na kursach 5 - 10,
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Luca199491: Akurat co do białoruskiej się zgodzę, że mocno szalona liga i przeważnie underowa ale za to 2 liga Polska kompletnie mi nie siada i ciągle kupony uwala, nic nie mogę na niej wygrać ()
@Gorkel: No niestety, bukmacherka nie może być za prosta, bo za dużo byłoby milionerów :D Możemy jedynie bazować na tym, że nasz konkretny typ był dobrym pomysłem, a dalsza robotę mają zrobić już piłkarze, a że czasem się trafi kontuzja, czerwona kartka czy np. przestrzelony karny w 95 minucie, to już trzeba przeboleć :D
Uciekam spać, wrzucę koło 9/10 - ok 8 ciekawostek, więc może komuś się przyda, dobrej nocy (